środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Mecze ŁKS - u II LIGA !

Ja już nic nie rozumiem?
Czy rozgrywa sie mecze piłkarskie dla punktów , pieniędzy i działaczy czy dla kibiców.
Myślę,że działacze mogą wejść na stadion w Mławie i spokojnie obejrzeć mecz ŁKS - u !!!
Mecze ŁKS - u w Mławie bez możliwosci wejścia kibiców to kpina z idei sportu !!!
CZY WARTO GRAC W II LIDZE ??? W IV mogliśmy oglądać ŁKS w Łomży!
JAKA JEST WASZA OPINIA NA TEN TEMAT

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Mecze ŁKS - u II LIGA !

moim skromnym zdaniem, moglismy nie wchodzic do tej II ligi. przejscie z IV do III to pestka, z III do II takze. W tym czasie moznaby bylo zrobic duzo rzeczy(stadion itp itd.) teraz tylko mozemy siedzec w lomzy i kibicowac lksowi bo policja nie wpusci nas do mlawy. proste. Zobaczymy jak to bedzie. Oby bylo dobrze.

A jak w Łomży ŁKS będzie grał, to wpuszczą tyko 1 tys. kibiców, więc nie każdy będzie zadowolony.

...

ja juz nic nie kumam,moze ktos wie w koncu czy łks zagra w sobote w łomzy czy w mławie bo radiu białystok nonstop trąbią ze bedzie mecz w łomzy,a tu piszą ze niestety nie.....o co chodzi?????

Słuchaj dalej Radia Białyśledź i czyta gazetę wybiórczą - dobrze na tym wyjdziesz.
Tak jak w tym dowcipie o rozdawaniu wołg na placy czerwonym

(........)

Tomasz 1960 - bardzo dobry rocznik- masz 100% racji . Zamiast święta futbolu w Łomży , mecze na wyjeżdzie i to bez kibiców to kpina i rozbój w biały dzień. Niestety jest to zasługa byłego zarządu i ludzi z ratusza. A teraz wybrali dziadka, który mota się biedaczyna nic nie jest w stanie zrobić.Mimo wszystko życzę piłkarzom sukcesów choć realnie patrząc żle to wszystko wygląda.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org