wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Sklep żabol

Witam czy ktoś mi może napisać więcej na temat tego sklepu , jeszcze nie miałam okazji się tam wybrać , co tam w ogóle się znajduję i ja sklep stoi cenową :) Pozdrawiam :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Sklep żabol

na woj.polskiego w tej odnowionej kamenicy na przeciwko parku zaraz za skrzyżowaniem z Polową

Pozdrawiam.

jadąc od ronda w dół

Pozdrawiam.

szukałam tam spacerówki - są z 10 tylko 1 model w kilku kolorach:/
a poza tym to praktycznie same zabawki

A ubrania są ?

Filipz masz tam gówno wielkie w tym sklepie

Witam

Byłam parę dni temu w Żabolu i musze przyznać że mają naprawdę ogromny asortyment praktycznie kupiłam całą wyprawkę dla dziecka. Zaskoczyło mnie że prawie wszystko jest wyprodukowane w Polsce nawet ubranka dla dziecka. Bo do tej pory to jak oglądałam w innych sklepach to dużo tandetnej chińszczyzny. Polecam sklep.

martusia

polecam, fajny sklep

Co to za sklep że niema parkingu i jeszcze na jakimś zadupiu że 90% mieszkańców nie wie gdzie to jest.

Ponieważ robiłam większe zakupy przyjechałam samochodem i jakoś miałam gdzie zaparkować więc nie pisz głupot.

martusia

ciekawe gdzie zaparkowałaś jak ci się udało to 200 m od sklepu a dla klienta to daleko

Po co siać taką dezinformcję. Pod sklepem jest parking. Opiszę dokładniej bo chyba ktoś ma problem z oczami lub jest rozkojarzony. Szyldk na bocznej ścianie a pod ścianą parking bezpośrednio zjeżdżając z głównej ulicy pod sklep. Jak już zaparkujesz masz może z sześć metrów do wejścia.
Koniec tematu.

martusia

Ludzie są na tyle wygodnie, że chcieliby zaparkować w samym wejściu jak np. w Biedronce. Trochę ruchu nikomu nie zaszkodzi, jeśli jest potrzeba stanąć dalej. To nie spożywczy, że kupujesz worek ziemniaków i ciężko nieść. A jak nie odpowiada lokalizacja to nie przyjeżdzaj i problem rozwiązany.

Syf , Brud i rozpusta !

Sklep bardzo dobrze wyposazony,najwazniejsze ze wszystkie zabawki maja polskie certyfikaty bezpieczenstwa ,wiekszosc made in poland a jak wiadomo polskie zabawki sa uwazane za najlepsze na swiecie.
Do milosnikow hinskiej i niemieckiej tandety:
- parking jest przy samiutkim sklepie a kolejny ok 200 metrow dalej kolo przedszkola.- wiec nie narzekac.
Do milosnikow hinskiej tandety i wiesniakow nieznajacych z łomzy (absolutnie nie chodzi mi o ludzi mieszkajacych na wsi):Sklep ten znajduje sie naprzeciwko parku w nowo odnowionej pieknej kamienicy za swiatlami jadac od ronda.
Do Polakow :kupujac polskie produkty wspierasz polske czyli siebie.

Aha i nie jestem wlascicielem ani pracownikiem sklepu...chociaz chcialbym byc bo coraz mniej mamy polskich dobrych sklepow.

Chińska tandeta jak wszędzie

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org