Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Znaczek quattro audi |
Witam gdzie w Łomży kupię znaczek quattro do audi na grilla z przodu Stary pęk mi przy demontażu, i gdzie kupię też zaślepki do nie orgibalnego radia bo po bokach mam dziury
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Znaczek quattro audi |
a nie próbowałeś przez sprzedajemy.pl znaleźć? Tam możesz sobie ustawić lokalizację i wybrać właśnie Łomżę. Ja tak wiele rzeczy już znalazłem:)
|
|
I co ten znaczek doda Ci mocy? Śmieszy mnie jak ktos ma samochod np. Silnik 1.6 a znaczek RS, szanujmy sie...
|
|
Nic takiego tam nie ma
|
|
Mocy nie doda ale Stary pęk mi i chcę wymienić na nowy.. pewnie piszesz o sobie co kolego? Właśnie szkoda mi takich ludzi jak ty
|
|
Przecież napisał że chce wymienić stary uszkodzony na nowy. Może po prostu gość dba o szczegóły. Na Twoim miejscu kupiłbym na allegro - jest kilka rodzajów tego emblematu ale jeśli wiesz jak mocowany był stary nie powinno być problemu. I tak na marginesie Lomzyniaku4ever - napęd quattro nie świadczy o mocy półgłówku.
|
|
Na allegro znaczek 30 zł i przesyłka 20 no ale w ostateczności będzie i tak trzeba zrobic
|
|
Kwinto ja to wiem, ale ludzie przyjazdzajacy z pobliskich wiosek wiele rzeczy maja nowych, które nie dotarły jeszcze do salonow.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |