Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
DO MIESZKAŃCÓW STAREJ ŁOMŻY I KALINOWA |
Witam.. są na forum jacyś mieszkańcy Starej Łomży lub Kalinowa? Piszę pracę licencjacką o tym terenie i potrzebuję ochotników do wypełnienia krótkiej ankiety, którą wyślę mejlem.. jeśli ktoś chce pomóc niech poda mejla.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: DO MIESZKAŃCÓW STAREJ ŁOMŻY I KALINOWA |
A nie możesz poprostu przejechac się na Starą Łomże bądź do Kalinowa?? Troszkę trudu tylko trzeba sobie zadać...
|
|
po 1 mam duzo na glowie po 2 nie twoja sprawa po 3 bez pozdrowien ;)
|
|
Ostry jesteś. Też bez pozdrowień... P.S. Jak jesteś dawcą życiowym to możesz mieć wszystko gdzieś (do czasu jak ci się np. kasa skończy). Jak jesteś biorcą to musisz na wszystko uważać (też do czasu np. osiągnięcia sukcesu lub wyjazdu). Jesteś dawcą czy biorcą ? Jaśniej: Ty od nas czegoś chcesz czy odwrotnie ? No bo jak Ty od nas czegoś chcesz to trochę się postaraj i czasem nawet poproś. Takie zwyczaje dziwne...
|
|
uomrzan: jestes mieszkancem tego terenu? mieczkos997 tez nie jest.. wiec po co jego wypowiedz? poza tym kojarze go z innych niepotrzebnych wypowiedzi, dlatego "bez pozdrowien". a podziekowania otrzymuje kazdy kto wypelni ankiete. slowne i pisemne. swoja droga.. nikt tam neta nie ma? ;)
|
|
poza tym.... ankieta to nie wywiad.. potrzeba mi jak najwiecej osob i z roznych grup spolecznych.. moze nie kazdy ma TYLE czasu zeby chodzic, rozdawac kartki a pozniej je zbierac... no i np. zastanawiam się czy "dziadek z wędką" odpowie tak samo jak "internauta". to taki przykład, byłem w terenie i wiem cos o tym :/
|
|
Ja jestem ze St. Łomży. Moim zdaniem jednak większy przekrój miałbyś gdybyś się jednak przeszedł, bo przecież jak napisałeś "dziadek z wędką" niekoniecznie ma internet. Tą drogą odpowiedzą Tobie raczej młodzi ludzie, więc jeśli nie boisz się psów, które sa na prawie każdym podwórku możesz wybrać się na spacer ;o) Pozdrawiam ;o)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |