Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wywołanie zdjęć |
mam pytanko czy polecacie kogoś w Łomży gdzie wywołam tanio i dobrze zdjęcia. chodzi mi ze tanio bo mam ich ok 500 do wywołania i nie chciałabym zabulić za to dużo kasy
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wywołanie zdjęć |
Chcesz tanio i w miarę dobrze to na dworcu jest chyba syrenka czy jakoś tak, o ile dobrze pamiętam, a na Małachowskiego 3 czy 2 masz taki punkt Foto, robią dobre zdjęcia ale dość drogo się liczą.
|
|
ja proponuję poszukać na allegro, sama wywoływałam rok temu, jakość zdjęć była super. Na 500 sztuk tylko ze 2 miały jakieś wady koloru. Kosztowało mnie to wtedy 17 gr za sztukę + koszty przesyłki
|
|
Naj oplaca sie na Allegro.
|
|
W media expert:)
|
|
Proszę, możesz pertraktować lub przesłać on line.http://foto.fujifilm.pl/index.php?m=laboratoria&lab_id=53®ion=
|
|
dwudziestoparolatka a ile ty tych zdjec wywoływałaś i czy w kodaku?
|
|
fotki, czy fotografie. Papier fotograficzny, czy papierek lakmusowy nalkejany na kartonik. Druk jak leci (odbitki), czy trochę ingerencji w zdjęcie (barwa, ostrość, światło...) łącznie z kadrowaniem. Obrazki do szufladki, czy chętnie oglądane fotografie na wiele lat. Dlatego mamy jak mamy, czyli od 0,17 zł do 1,5 za 10x15.
|
|
Najlepszą decyzją będzie zdecydowanie się na wywołanie tych zdjęć online. Polecam np. Inter-foto.com.pl Nie trzeba długo czekać i nie biorą za to zbyt wiele.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |