Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Latarka czołowa |
Czy ktos wie gdzie w Łomży można kupić latarke czołową? ... PIENIADZ TO WLADZA, SUKCES TO WIEDZA ...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Latarka czołowa |
Możesz taką właśnie latarkę kupić w sklepie na Długiej o nazwie "Elektron" Otwórz umysł, zamknij usta...
|
|
O to ja mam pytanie gdzie można diody kupić takie jak w latarkach?
|
|
Diody można kupić w sklepie na ul. M. Skłodowskiej (obok restauracji "Pod Łosiem)
|
|
Jest z czego wybierać jeśli chodzi o latarki czy lornetki na stronie www.elektroshop-polska.pl. Mogę ich polecić. Wysoka jakość plus rozsądna cena. Mam od nich akurat lornetkę Kandar 10-50X60. Bardzo wygodna, poręczna, doskonale przybliża obraz. Używam głównie podczas polowań.
|
|
W każdym sklepie wędkarskim
|
|
Musisz wiedzieć do czego ci to potrzebne.Posiadam kilka do off roudu, np 3 watty na diodach cree na bateriach 3xaaa swieci z 5 godz.Posiadam mocna 9watt na diodach flux i powiem ze 3 xaaa swieci max 30min ale dystas 100metrow to jedne biale pole.w tym przypadku musisz albo przeorbic bateri pack na baterie AA bo am jest do 2500mAh i wtedy masz dluzsze dzialanie,w bat AAA max to 900mAh. BACA
|
|
.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |