Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pogram w piłkę nożna |
Hej. Mam pytanie czy jest w Łomży jest jakaś grupa osób w wieku 20-50 lat, która spotyka się od czasu do czasu pograć w piłkę nożną- z chęcią się przyłączę.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pogram w piłkę nożna |
orliklomza.pl to strona Miejskiej Ligi Piłki nożnej, w której na dwóch szczeblach gra ok 28 drużyn :) znajdziesz tam coś dla siebie :)
|
|
Dzięki, raczej chodziło mi o grupę osób spotykającą się od czasu do czasu pokopać w piłkę- nic zobowiązującego
|
|
I ja bym pogral to jest juz nas 2 :) Tylko Bóg moze mnie sadzic…
|
|
ja znam jeszcze z dwie osoby ktorę również by były chetne więc może uzbiera sie jakaś ekipa i chetna aby raz w tygodniu sie spotkać i pograć.
|
|
To jest nas już trzech - równiez zgłaszam akces.
|
|
To puki co jest nas pieciu. Zainteresowanych zapraszam na Orlika ul.Katynska 3 w piatek 12 czerwca na 16.00. I czekamy na kolejnych chętnych do gry.
|
|
Kiedy nastepna gra ? Nie moglem byc-praca Tylko Bóg moze mnie sadzic…
|
|
Jeszcze nie gralismy, w piątek 12 czerwca tak jak napisałem wyżej gramy pierwszy raz i mamy zarezerwowanego Orlika co piątek na 16.00 (późniejsze godziny były już zarezerwowane). Proponuje żeby zainteresowani wysyłali mi kontakt do siebie, na maila pawel.kasprowicz1@wp.pl będzie nam się łatwiej zgadać.
|
|
Przypominam wszystkim chętnym chłopakom, którzy chcieliby pograć w pilke (amatorsko) o jutrzejszym spotkaniu na Orliku ul.KATYNSKA3 godz 16.00
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |