Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Telewizja Kablowa a Spoldzielnie |
Witam Ostatnio jezdzac po polsce przesiadujac u znajomych zauwazylem pewna spesyfike jaka panuje w naszym miescie. Kazda spoldzielnia mieszkaniowa posiada oferte jednego operatora TK (czyli monopolisci) Daje sie to najlepiej zauwazyc porownujac oferty w innych miastach z oferta w naszej Łomży. Ten sam operator Multimedia ma w roznych miastach rozne oferty, ale nasza Lomzynska wyjatkowo nie jest adekwatna do ceny jaka sie placi. Lomzynskie biuro obslugi pozostawiam bez kometarza. W obecnym stanie jedyna mysl jaka mi przychodzi do glowy to to ze jest to spowodowane brakiem sily przebicia TK u naszych prezesow. Czemu np w Olsztynie nie ma takich problemow i czlonek spoldzielni moze wybrac sobie operatora takiego jakiego chce. Sharky
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Telewizja Kablowa a Spoldzielnie |
....podejrzewam, że na układy nie ma rady..... telewizja wchodziła i załatwiła sobie monopol w spółdzielni..... .....chyba że kablówki s± za słabe, żeby obj±ć zasięgiem większy teren.... ale w to nie chce mi się wierzyć.... Pozdrawiam! Piotr _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Re: Telewizja Kablowa a Spoldzielnie |
tak w tym wła¶nie kontek¶cie smiałem sie dzisiaj w czasie gdy Pan prezes Lipski mówił w radio Łomża o uczciwo¶ci - ale to była dobra zabawa DONOS
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |