Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
WF_MAG |
Potrzebuję pomocy odnośnie programu wf-mag. Pierwszy raz pracuje na takim programie i mam problem z korektą dostawcy. Może ktoś z was umie mi pomóc?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: WF_MAG |
Czy uważasz forumowiczów za frajerów????Chyba żartujesz że ktoś za friko cię nauczy. Jest to jeden z nowszych programów magazynowania towarów i sprzedażny. W \"NOT\" prowadzą kursy . Kurs trwa 2 tygodnie cena 1450 zł.
|
|
mogę pomóc, podaj tel. lub e-mail, pracuję na tym od dawna
|
|
Autor: Baron666 (---.lomza.vectranet.pl) Data: 13-05-15 09:57 Nie przesadzaj. Pomogę.
|
|
A co się dzieje? Zaraz coś wymyślimy :)
|
|
Korekta fak od dostawcy - czyli zakup - więc: - dokumenty handlowe - zakup - zaznaczasz te fakturę której kor. ma dotyczyć - na dole \"korekta\" - dodaj korektę (i robisz w zależności czy dotyczy ceny czy ilości danego towaru wybierasz odpowiednią opcję) Powodzenia:)
|
|
\"Czy uważasz forumowiczów za frajerów????Chyba żartujesz że ktoś za friko cię nauczy. Jest to jeden z nowszych programów magazynowania towarów i sprzedażny. W \\\"NOT\\\" prowadzą kursy . Kurs trwa 2 tygodnie cena 1450 zł.\" po kursach 2 tygodniowych to mozesz krowy czy owce pasac a nie pracować !
|
|
edudusia@wp.pl
|
|
do ja_ss wszystko ok tylko że towar z pozycji tej fv zakupu został już rozchodowany. Potem zrobiłam klientowi korektę, towar wrócił na stan, ale system nie pozwala mi teraz zrobić korekty do f zak
|
|
Musisz poprawić w dokumentach magazynowych w wz.
|
|
Program prawdopodobnie nie może powiązać z towaru z fv zak. Jest taki dokument magazynowy DZ - zwrot do dostawcy. Tym zdejmiesz towar ze stanu, a fv trzeba w koszty wrzucić. Ewentualnie zamiast DZ, możesz zrobić RW. Wszystko zależy od księgowej.
|
|
Dziękuję dżoanna, bardzo mi pomogłaś. :)
|
|
Bardzo się cieszę, że mogłam pomóc :) Polecam się :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |