Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
internet LTE w Łomży |
Witam. Jaka sieć ma dobry zasięg LTE w Łomży (okolice straży na Sikorskiego) ? Czy to dobre rozwiązanie w porównaniu z internetem po drutach?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: internet LTE w Łomży |
z plusa sygnał LTE niby 4 kreski a prędkość pobierania 1-2 mb/s, także średnio
|
|
lepsze sunami.
|
|
Na beta.btsearch.pl znajdziesz gdzie są najblisze nadajniki lte w twojej okolicy. Najlepiej wpierw sprawdzić na karcie prepaid jak sygnał i działanie. W przypadku lte jakosc sygnału ma wpływ na predkosc, dlatego antena zewneczna jest niezbedna.
|
|
Na Małacha do serwera w Zambrowie: plus ping: 46ms,; D: 11,18Mbps; U: 3,18Mbps, zasięg 3 na 5 kresek T-mobile ping: 46ms,; D: 11,53Mbps; U: 3,29Mbps, zasięg 2 na 4 kreski Oba pomiary na smartfonach, przy oknie od strony południowej. Generalnie zasięg u mnie słaby wszystkich sieci. Na Sikoraka masz luźniejsza zabudowę, więc powinno być lepiej. Piszę poprawnie po polsku.
|
|
Chociaż... w chacie nie korzystam z LTE bo mam stacjonarny. Pobawiłem się teraz i zauważyłem, że wielki wpływ na poziom i przesył ma odległość od okna. Jak zakręciłem aluminiowe żaluzje i komórki odłożyłem ok metra wgłąb pokoju to już nie było tak słodko. W obu sieciach zrobiło się tak średnio 69/2,5/2,2. W T-Mobilu wysyłanie 1,2 tylko. Piszę poprawnie po polsku.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |