sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Najlepszy house mixer??

Siemanko!! Chciałbym się poadzić jaki jest najlepszy program do tworzenia własnnych zmixowanych piosenk. Chodzi mi o możliwości wczytania jekiejś nutki i nagrania jej z jakimiś dodatkami dźwiękowymi i mixowaniem. Jaknarazie używałem DJMixStation ,ale mona niespełnia moich wymagań ma zamało funkcji. Jeśli ktoś się tym interesuje i wie jaki jest najleprzy program do takich żeczy to prosze o podanie nazwy.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Najlepszy house mixer??

Hmm polecam ci Traktora Dj Studio a coś bardzije zawansowanego to Virtual Turn Tables-mixujesz w czasie rzeczywistmy.

polecam AtomixMP3 bądź VirtualDj na tej samej bazie te programy , lub BPM Studio ;-))

Takk.traktor:))heh czasem sam go używam;P
Ps....niepamiętam jak się program nazywa ale chyba fruit Loop,,,lub jakoś tak:/

Po co mikser, lepiej trzepaczką.

O jej Złotowłosy aleś ty dowciapny. Jak niemasz oczymś pojęci to się wogóle niudziela nigadam z NOB-ami.

noob-ami wzgledem scislosci :P Ale zgadzam sie, trzepaczka to przezytek, stawiam na mikser.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org