Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
pierwszy Polak w F1 |
W niedzielę Robert Kubica zadebiutuje w wyścigu Formuły 1. Polak stanie na starcie zawodów o Grand Prix Węgier. To dobra zapowiedź dla wszystkich szukających adrenaliny w streetracingach i innych niedozwolonych pierdołach. Mili moi. Są zawody sportowe odpowiednio zabezpieczane gdzie można poszaleć. Po cóż ryzykować czyjeś życie i swoją przyszłość ścigając się po słabo oświetlonej Łomży?! ADALL
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pierwszy Polak w F1 |
Więcej adrenaliny. zawsze popisywać się lubią duzi chłopcy.
|
|
Polak pierwszy ?? A to niespodzianka... Wreszcie cos wygralismy ;)
|
|
mam nadzieje ze będzie w czołówce wkońcu cieżko chłopak na to pracuje :) bede trzymał kciuki :P Jack Daniels rulezzzzzzz
|
|
Dran: nie Polak pierwszy tylko pierwszy Polak :) mała rzecz a robi wielką różnicę. Kubica jest kierowcą testowym i rezerwowym w teamie BMW Sauber, będzie brał udział w zastępstwie kontuzjowanego Jacques Villeneuve. Więcej informacji: http://www.f1ultra.pl/news-Robert-Kubica-zadebiutuje-w-wyscigu-GP-F1,106627,40.html
|
|
To po co wstretny ADALL podaje takie niesprawdzone informacje no?? Pytam po co? Duma narodowa mi od razu urosla i co ja z nia zrobie teraz? Do kieszeni schowam? :P
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |