Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
radio nie ściąga fal w aucie |
Witam. Jak w temacie. Mam radio jvc ale ściąga mi tylko radio Maryja i nadzieja. Co może być przyczyną ze nie może złapać innej stacji nawet po trasie. Ciężko coś upolować żeby grało a jeśli już to na krótko bo widocznie sygnał silniejszy. Kto pomoże? TURBO
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: radio nie ściąga fal w aucie |
antena. Maryja i nadzieja mają bardzo mocny sygnał
|
|
Też myślę że antenka skoro ściąga jakąkolwiek stację, a ja korzystając z okazji zapytam z kolei u mnie w radiu samochodowym sony model myślę że nie ważny, jest coś takiego że jak włączę radio to pogra jakaś minutę a potem tak się jakby urywa sygnał bo przestaje grać a słychać takie jakby trzaski i buczy i nie wiem o co chodzi, niektóre stacje grają ale trzeba wziąć na maxa głośność żeby cokolwiek można było usłyszeć i też buczy i trzeszczy i zniekształcony dźwięk jest. Dodam że sprawdzałem podczas postoju więc odpada słaby sygnał skoro wcześniej grało normalnie.
|
|
maryja i nadzieja w zupelnosci wystarcza....
|
|
VizeV, też tak uważam ... Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
Nie wiem jak to wygląda na radiach na rynek europejski. W większości odbiorników radiowych w stanach jest przycisk lub ustawienie w menu LOC (local) którego włączenie powoduje że odbierane są tylko najsilniejsze stacje (z założenia lokalne)
|
|
U mnie pomogło coś takiego: http://allegro.pl/wzmacniacz-separator-antenowy-vw-seat-skoda-audi-i4903462069.html Oryginalne radia mają taki separator wbudowany. Zamienniki niestety nie.
|
|
Poprostu kolego musisz tylko sluchac tego radia.😁
|
|
Trzeba wpłacić darowiznę na radio maryja to prześlą ci taki kod i on odblokowuje radio. A tak na serio to masz radio nie przystosowane do naszych częstotliwości albo coś z anteną.
|
|
Kolego jak \"paga\" napisał na 99% separator, miałem podobnie założyłem i jest ok
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |