Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zwrot wadliwego towaru-prawo konsumenta! |
Witam. Mam problem. Zakupilam termometr elektroniczny W aptece. Okazalo sie ze pokazuje on nie prawdziwa temperature. Intensywnie zanizal wynik pomiaru i to dosc sporo. Zwrocilam sie o zwrot pieniedzy badz wymiane na inny model za wymiana. Niestety nie zezwolono mi. Wymieniono na ten sam nowy model. I jakiez bylo moje zdziwienie gdy przy dziecko zaczelo mi goraczkowac a on znow pokazywal mi max 32°.. czy moge w koncu odzyskac pieniadze i kupic taki ktory bd sprawny czy juz caly czas moge liczyc tylko na wymiany?? Don't judge me! I was born to be awesome! NOT PERFECT! :D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zwrot wadliwego towaru-prawo konsumenta! |
mozesz bez problemu, a jak robia problem zglos do rzecznika konsumenta. Dzeyson
|
|
NAJLEPSZY JEST bezdotykowy TERMOFLASH kosztuje chyba ze 180 ale juz mamy go 3 lata i ani razu nas nie zawiódł i przeszedł dużo crash testów:)
|
|
jeb.... gnoi z apteki robią taką kasę że nawet jak Ci odkupią jedną przyczepę termometrów to nie zbiednieją
|
|
somebody1212 jakiej firmy posiadasz termometr ? mam ten sam problem tyle, że w moim optymalna temperatura to 37,2-37,4. wysłany na reklamację po czym stwierdzono, iż termometr działa bez zarzutu ;/
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |