Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PELLET? |
Witam, gdzie w Łomży lub może przez internet kupię dobrej jakości pellet w dobrej cenie?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PELLET? |
Zadając pytanie to się określ,jaki? Jest grzewczy i wędkarski. Niektórzy formułują zapytania jak dzieci. Np.chcę kupić koc.Gdzie mogę? Odp.Elektryczny,wełniany czy gaśniczy? Np.chcę kupić bańki. Odp.Na mleko czy do stawiania przy chorobie? ITD.,ITD.,ITD.,I.........................
|
|
GRZEWCZY!!!
|
|
Jak dużo potrzebujesz? my po rekonesansie w Łomzy zamówiliśmy ze znajomymi na spółę całego tira z okolic Bydgoszczy(taniej z transportem niz u producenta w Lomży!! ) tutaj albo cena z kosmosu lub zawartość grzewcza mierna w stosunku do ceny- patrz na parametry i certyfikaty ponieważ ma znaczenie wszystko ;-) tylko opał sie kupuje w czerwcu /lipcu teraz troche przepłacasz.
|
|
wiem, że najlepiej wcześnie ale teraz akurat tak wyszło że nowy piec itp.....potrzebuje na próbę 1-2 tony
|
|
W Łomży BioTehnik na Poznańskiej 90 (stara fabryka mebli) kupisz prosto od producenta Ziomek
|
|
Moim zdaniem jednak znacznie lepszym rozwiązaniem są dobrej jakości piece klasyczne. My mamy instalację centralnego ogrzewania z Instaltermu i jesteśmy z tego bardzo zadowoleni. Nie ma żadnych problemów.
|
|
już tu jest ten pajac polsun ze swoimi linkami.
|
|
Bardzo dobry jakościowo pellet z Pisza http://www.ekopal.pl/ Z tego co pamiętam to 870zł za tonę. Przy 3 tonach przywóz gratis. Ten z Biotechnika też jest niezły - moim zdaniem b. dobry stosunek ceny do jakości. Jaki masz piec?
|
|
870 za tonę to chyba drogo. Nie lepiej groszek?
|
|
Nie mam w tym żadnego interesu na chwilę obecną,i wypisywać tendencyjnie nie muszę ,ale pellety to porażka.Żaden pellet nie przekroczy te 18000kcal{chyba że ktoś sobie dorobi} przy czym przeciętny eko-groszek ma te najmniej 24-28000kcal a ceny zbliżone więc ...Co się opłaca bardziej baranki?
|
|
wpisuje się w google pelet i coś zawsze wyskoczy
|
|
Zdecydowanie mogę Wam polecić sprawdzić stronę https://www.biomasapartner.pl/p/7/brykiet-drzewny-ruf.html , gdzie znajdziecie ofertę sprawdzonego producenta pelletu drzewnego, pelletu ze słomy oraz tarcicy sosnowej. Sam korzystam z ich produktów, ponieważ cenię sobie jakość w rozsądnej cenie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |