środa, 09 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Co zrobić by schudnąć?

Poszukuję skutecznego sposobu na odchudzanie. Znacie taki sposób? Czy mieliście jakieś doświadczenie z http://www.drzdrowko.pl/index.html ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Co zrobić by schudnąć?

dieta i sulownia - tylko to i az ;)

Mniej żreć i tyle...

Zgadzam się z powyższymi

Sex,sex,i jeszcze raz sex. (tylko nic przy tym nie połykać!)

Sex jak najczesciej, siłownia co najmniej 3 razy w tygodniu i o połowę mniej węglowodanów.

Sex i hiszpańska mucha waga spada rozum jeszcze szybciej...

Po pierwsze zbadać u siebie poziom testosteronu - jeśli jest za niski, to rozpocząć terapię TRT. Po drugie, jeść pięć średnich posiłków dziennie. Ograniczyć tłuste mięcho, wpierdalać wiele warzyw. Po trzecie - olać siłownię i przeczytać książkę pod tytułem \"Skazany na trening\".

Trening i dieta!

Ja myślałam że duża ilość błonnika wspomoże odchudzanie, niestety u mnie spowodowała ona tylko mega zaparcia ;/ na które nie działały żadne naturalne metody i dopiero dicopeg 10g mi pomógł. teraz żeby schudnąć uprawiam 3 razy w tygodniu sport (chodze na siłownię) a dietę ułożoną mam przez dietetyka

osiem/szesnaście i ćwiczenia ;) Pozdrawiam

Mniej jeść!

Mój sposób - nie jeść chleba i maksymalnie ograniczyć mięso. Aha, no i całkowicie zrezygnować z cukru. Wymaga to trochę wyrzeczeń, ale u mnie przynosi bardzo dobre efekty :)

racjonalne zywienie i ruch ;)

Mysle, że najlepiej zapisać się na siłownię i prowadzić trening pod okiem trenera personlanego.

Myślę, że do schudnięcia potrzebna jest silna wola.

To zależy od sytuacji.
Jeśli ktoś je za dużo, to polecam na początek dziesięciodniową dietę warzywno-owocową. W necie jest dużo przepisów na potrawy w tej diecie. Zrzuca się kilka kilo w 10 dni, oczyszcza organizm i jeszcze wiele, wiele innych korzyści dla zdrowia. Żołądek się trochę kurczy, dlatego łatwiej później o jedzenie w mniejszych ilościach.
No i aktywność fizyczna. Jej nie da się przecenić.

Ja zaczęła, chodzić na zumbę oraz jeść owsiankę na wodzie rano.

Zawsze powtarzam, że nie ma jednego skutecznego sposobu. Wszystko zależy od tego, jaki masz metabolizm, choroby, ograniczenia i czy lubisz sport czy nie. Na odchudzanie nie ma złotego środka. Wiele osób poleca dietę owocowo-warzywną na sokach, podobno jest skuteczna, może spróbujesz? Pomóc Ci w niej może wyciskarka Muke, która potrafi przerobić na sok zarówno mandarynkę, jak i twardego buraka.

Wszystko, co się da :)

A nie lepiej odwiedzić dietetyka, a potem zacząć regularnie ćwiczyć i zmienić dietę? Wiem, że może to nie jest szczególnie szybki sposób na utratę wagi, ale z pewnością bardziej bezpieczny i zdrowszy niż głodówki albo jakieś mordercze ćwiczenia. Inna kwestia, że lepiej chyba chudnąc przez kilka miesięcy, ale być zdrowym niż stracić kilka czy kilkanaście kilogramów w kilka tygodni, ale od razu podupaść znacząco na zdrowiu...

dieta jest jedna MŻ

Mniej jeść, zacząć ćwiczyć. Rada zawsze na czasie

regularnie jeść, śniadania najważniejsze

Można się i odchudzać, tylko... po co się tak męczyć?
ZUS zapewnia, że nie warto dożyć emerytury.
Obawiam się, że ma rację.

Romi

Mniej jeść a więcej się ruszać.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

nieruchomości
Do wynajęcia ogrzewana hala 500 m2 z węzłem sanitarnym, rampą załadowczą pod produkcję, magazyn itp z dużym przydziałem mocy. Aleja Legionów niedaleko Farbexu. Konkurencyjna cena.
tel. 509094086
różne
Kulturalny 39 letni kawaler z własnym M pozna Panią w stosownym wieku w celu założenia rodziny. Jeśli doskwiera Ci samotność zadzwoń lub napisz SMS.
tel. 602530240
usługi
Pranie dywanów w kąpieli wodnej metodą Na Wskroś, profesjonalne pranie przy użyciu urządzeń pralniczych. Odbieramy dywany od klienta. Ozonowanie dywanów Gratis!!!
tel. 506104087
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org