Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
65 lat temu urodził się.... |
Mieczysław Kaleciński a ja się pytam kto zna tego wspaniałego człowieka. Chyba nikt z was. Wstyd !
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 65 lat temu urodził się.... |
Każdy ma swoich znajomych,a Bolka który robi najlepsze konfitury i nalewki znasz?
|
|
Nie porównuj Mietka do Bolka karwasz twa maź !!!
|
|
A mnie znasz? Urodziłem się 67 lat i 5 miesięcy temu. Czym zajmuje się Pan Mieczysław Kaleciński, że warto jego znać?
|
|
Maćku, Ciebie powinni znać wszyscy ! Osobę, która bardziej przyczyniła się do rozwoju wiedzy o historii Łomży trudno znaleźć na naszych łomżyńskich skwerkach ! Mam zaszczyt jako jeden z nielicznych spotkań z Tobą, w czasach kiedy jeszcze w Łomży wszyscy się osiedlali a nie jak obecnie: wyjeżdżali do Irlandi. Pozdrawiam Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.
|
|
Co on takiego uczynił, że się wypowiadasz na jego temat. Nie znam go, ani nie słyszałam o nim.
|
|
|
Jak widać Zbyciu jest fanatykiem a fanatykom blisko do psychiatryka więc dajcie mu się wyszaleć hehe ______________________________________ Pozdro wszystkim pozytywnie i realnie myślącym.
|
|
Konsul siema :) Mieczysław to gość do naśladowania tak zwany Mietek spod sklepu w Śniadowie, potrafi wypić jabola w minutę :)
|
|
Maciek zapraszam w Bieszczady tu też jest super, poznam Cię z poetami, muzykami takimi jak były perkusista Dżem czy wokalista KSU itd :)
|
|
Mam w Bieszczadach znajomych w Lesku i Komańczy. W Łomży też jest co robić. W Bieszczady bym pojechał na odpoczynek, gdyby jakiś sponsor mnie zaprosił. Jednak chętnych na sponsoring brakuje.
|
|
A kiedy Maćku chcesz ??? Akurat koło Leska mam możliwości :) Napisz na meila: tdrewno@wp.pl Pozdro
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |