Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie na \"piwo\" ? |
Witam wszystkich :) Jak w temacie - gdzie warto pójść się napić w naszej pięknej Łomży? Chodzi mi o lokal na normalną muzyką, a nie \"umcy-umcy\". Bo ostatni raz kiedy byłem w knajpie u nas to było chyba z 10 lat temu.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie na \\\"piwo\\\" ? |
na lawce w praku ---------------------------------------------
|
|
Re: Gdzie na \\\\\\\"piwo\\\\\\\" ? |
Dzieci i ryby głosu nie mają. Poważnie pytam - jest coś godnego polecenia?
|
|
Piwiarnia \"Warka\". Lecą spokojne, \"stare\", polskie hity, a co czwartek jest koncert na żywo. Typowych klubów tanecznych nie polecam na samo piwo. Po piwie można się przenieść potańczyć, jak coś. Do 20-20:30 jest spokój, później masakra. Tararararatata!
|
|
BAR POD GRUSZĄ
|
|
Mordowania u Zdzisia
|
|
Również polecam Warkę :) _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
|
Lepiej zapytać, na jakie piwo. Na te szczyny w postaci Warki, Tyskiego, Łomży czy Żywca, itp? Każde jest takie samo obrzydliwe, smak podobny. Przecież to wszystko leją browary przemysłowe, na hektolitry produkcji. Masówka, taka sama receptura, zero leżakowania w kadziach tylko sypanie worami chemii, żeby zastąpić naturalną fermentację, która trwa ponad 30 dni. I jak ma to dobrze smakować ?? Czy jakiś lokal w Łomży ma inny produkt niż w/w?? Czy mają gdzieś piwo z małych browarów polskich, może z Czech/Słowacji czy Belgii? Wg mnie chodzenie na piwo w Łomży mija się z celem, bo nie spotkałem miejsca, gdzie mieli by choćby Pilsnera.
|
|
Re: Gdzie na \\\\\\\"piwo\\\\\\\" ? |
Up - zdaję sobie sprawę z tego, że w Łomży dobrego piwa się nie napiję. Chodzi mi raczej o wyjście z domu ( w końcu ile czasu można żłopać browary oglądając TV lub siedzieć przed monitorem).
|
|
Ten temat w Łomźy to masakra same mordowanie lepiej niech by ktoś zrobił taki Satyra jak był kiedyś dobra sprawa bo każdego było stać i każdy był zadowolony ______________________________________ Pozdro wszystkim pozytywnie i realnie myślącym.
|
|
@Konsul2 : O taki klimacik Ci chodzi, jak w tym starym łomżyńskim filmie? https://www.youtube.com/watch?v=BKYpzFgAsMQ
|
|
A ktoś pamięta Jutrzenkę przy starym dworcu? Jak się wchodziło na podwórko już było czuć swojski zapach i nie mam tu na myśli zapachu piwa. To był lokal z klimatem :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |