Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
szukamy perkusisty i wokalisty |
Witam,mam 16 lat i jestem basistą,razem z dwoma przyjaciółmi którzy grają na gitarach(narazie jeden na elektrycznej drugi na akustycznej ale niedługo też przejdzie na elektryczną ). Jak w temacie,szukamy perkusisty i wokalisty którzy miałby ochotę narazie wspólnie pograć ale planujemy stworzyć pełnoprawny zespoł. Klimaty: rock,metal nie ustalone która konkretnie odmiana. Wiek-mniej więcej w granicach naszego wieku czyli w okolicach 16 lat. Doświadczenie: Roczek myśle wystarczający,jednak jak wiadomo każdy uczy się w innym tempie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: szukamy perkusisty i wokalisty |
up
|
|
Gdzie chcecie grać?, macie sale do prób?
|
|
Sala prób to dom jednego z nas,mamy zamiar wyremontować pokój,na ściany wyciszyć itp.
|
|
od lat juz nie gralam, ale propozycja jest interesujaca
|
|
granie w domu na perce to zly pomysl. Wybitnie glosnox, domownicy wkurwieni, wibracje niszcza tynki. wiem z doswiadczenia, poza tym garow nie sciszysz, bas i gitary musza rownie glosno nakurwiac. ja mam rolanda ;)
|
|
Zawsze można wynająć magazyn w łomży,mój były nauczyciel płaci 50zł miesięcznie i robia próby kiedy i jak chcą.
|
|
latem to i w garazu dobrze
|
|
Jestem w Waszym wieku, ale wole grac np. na weselu Disco Polo.
|
|
bos' glupi
|
|
kto jest zainteresowany niech pisze na maila undeadpro@wp.pl
|
|
Jeśli planujecie wyremontować pokój na salę prób to ten namiar z pewnością Wam się przyda - http://www.mega-acoustic.pl/wyciszenie-drzwi-scian-sufitu-pokoju-pomieszczen-poprawic-akustyke/. Macie tam bardzo ciekawy artykuł dotyczący poprawiania akustyki pomieszczeń. To bardzo ważny element przy tworzeniu wnętrza, które ma być salą prób. Rzućcie okiem.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |