Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy ktoś wie gdzie podziewa się Dino |
Czy ktoś wie ghttp://4lomza.pl/dzie podziewa się Dino podobno żyje z paczochą
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy ktoś wie gdzie podziewa się Dino |
Jak Dino z ponczoch wyskoczy to Ty w rajtuzach bedziesz latal.
|
|
Z Twoja starą żyje
|
|
w twojej piwnicy ---------------------------------------------
|
|
piwnica to go czeka w celi z frajerami
|
|
z pączochą pod dero sie mieli,jeba...frajeri.
|
|
gdzie jest Nemo ?
|
|
na ryneczku handel prowadzi h0jowe forum
|
|
jaki handel czym handluje skarpetami? jak taki półgłowek mógł bym czymś handlować?? JP! hwdp smierc ku***m i frajerom wychowała nas ulica
|
|
A tu nie wolno pisać h0jowe forum
|
|
Ciekawe czy jak bys Go spotkal to wtedy bys mu w oczy powiedzial ze: " piwnica go czeka w celi z frajerami"
|
|
aa jezuu ludzie po co mu to mówić jak każdy w Łomży o tym wie ;) JP! hwdp smierc ku***m i frajerom wychowała nas ulica
|
|
Czy chodzi o tego super sztywnego, jak członek po stosunku,gita kita,co całuje się po plecach z Kamilą wnuczką najstarszego konfidenta w Łomży, zresztą podążającą w ślady dziadka i Lichomską nie gorszą od rodziny S. ?
|
|
I co, znalazł się Dużo-głowy?
|
|
Skoro taki mądry jesteś to czemu do niego nie pójdziesz? Z daleka to każdy frajer odważny. Pruj się zono do gita jak żeś kobita buahahhha
|
|
Widze, ze w tym anonimowym, wirtualnym świecie zjesz jak kameleon, masz nareszcie szanse żeby dowartościować swoje bezbarwne życie i uwierzyć, ze jesteś kimś, guru tematyczne w wielu zagadnieniach, to własnie tu możesz mówić o kimś kogo nie znasz bo tylko tu wiesz ze nikt się nie dowie kim jesteś bo tylko w taki sposób jesteś dla siebie coś wart a tak na prawdę jesteś nikim, a tacy ludzie jak ty umieją tylko tyle pruć się do kogoś z daleka bo na nic więcej nie masz odwagi kozaku.
|
|
hehe gangsterska Łomża Szczelaniny, pościgi, szybcy i wściekli :) Szanuj przyjaciół. Kochaj swoją mamę – Nie wybaczaj niewierności. Uderzaj mocno. Całuj namiętnie. Ufaj tylko sobie, bo koniec końców nikt inny ci nie pomoże.
|
|
każdy chce być gangsterem, a robić to nie ma komu
|
|
Dino dziś spacerował ze SZRAMĄ w okolicach PKSu
|
|
kazdy go obraza a jak by zobaczyl Dina to uciekl by od razu leszcze w sekunde sie go wystraszaja wlasnie w necie kozaki oko w oko to zesrali by sie ze strachu chlopak wparzadku radzi sobie to debilne tematey
|
|
Jadźka teraz takie czasy że jak się zadajesz z konfidentami, to jesteś w porządku. Bo chyba nie chcesz mi wmówić, że lichomska i kamila sienkiewicz to są sztywne chłopaki? A to przecież dobrzy koledzy twojego guru,sztywnego chłopaczyny, dina. Jak były normalne czasy, to takie pedały jak lichomska i kamisia od Sztywnych Chłopaków dostali by w dziurę i nie wychodzili by z piwnicy, a teraz gity w kit się z nimi po mieście ciągają. Zapominałem że teraz kto ostatni sprzedał, to frajer. Nowoczesna gangsterka.
|
|
Ty obsrana *****
|
|
Jak jesteś taki fifa rafa to idz do niego i mu to powiedz a nie sie srasz przez neta, bo chyba straszny problem z tym masz. Może jak pogadasz z nim oko w oko to to ukoi twój ból, chociaż szczerze nie sądze, pseudo kozaku. Jeba* tych co za plecami sieją ferment!
|
|
niewidomy z tego co wiem to pocisnął z jednym i drugim i tak też pewnie będzie z tobą. Ten cały lichomski, Kamila i Ty jesteście siebie warci tylko z daleka odważni. Odpowiedz sobie sam na pytanie dlaczego nie staniesz sam przed nim oko w oko?
|
|
sztywne chlopaki hehe. Jadzia daje dinie i go broni każdy o tym wie :). Spała też z sztywnymi chłopakami na cmentarzu :):). ---------------------------------------------
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=OzjZTz4Mp-U
|
|
Słuchaj fqurwiona, ja nie mam się czego bać, niech boją się koledzy i znajomi twojego guru. Znasz takie mądre przysłowie? "Kto z kim przestaje, taki sam się staje" Ja z pedalstwem nie mam nic wspólnego. Jadźka, jak bym chciał, to bym mu to powiedział, ale jak wcześniej wspomniałem , z pedałami, konfidentami i debilami staram się nie spotykać. Przecież cała Łomża widzi jaka jest sytuacja i się śmieje z idioty.
|
|
Może do Warszawy wyskoczył?:D
|
|
masakra, *****, masakra :D Patrz w lusterka, Motocykle są wszędzie!
|
|
celebryty he, nie róbcie z chłopców kina akcji
|
|
Dokładnie tak, niewidomy ma racje. Kamila Sienkiewicz to frajer z wolnosći konfident i nic wiecej nie wart pseudogangster. A Dino jak Dino, skoro z nim lata i się całują to coś ich łączy... może frajerska przyjaźń...? może razem z dupska strzelali...? JP! hwdp smierc ku***m i frajerom wychowała nas ulica
|
|
Gim-gansta w natarciu :):):):)
|
|
Zaczyna się robić coraz ciekawiej patrze :-) ![]()
|
|
|
Ludzie kochani, zajmijcie sie soba :)
|
|
Hehe i tym sposobem dowiemy się kto jakim gangusem jest w naszej Łomży ;) Szanuj przyjaciół. Kochaj swoją mamę – Nie wybaczaj niewierności. Uderzaj mocno. Całuj namiętnie. Ufaj tylko sobie, bo koniec końców nikt inny ci nie pomoże.
|
|
No i co jeszcze ciekawego napiszecie znawcy gangsterów łomżyńskich? :-)
|
|
Napiszemy że jeden ganster zagania drugiego ganstera :P
|
|
No to chyba lepiej ze sie tak eliminuja. A co maja sie zabijac? :-D
|
|
No właśnie, nowoczesna gangsterka.
|
|
i co znalazł się w końcu, bo zaczynam się martwić :)
|
|
Gimgang głęboko zakonspirowany:):):)
|
|
pobrałem dziś paczoche ;-) siat płaski do LASKI :P JP! hwdp smierc ku***m i frajerom wychowała nas ulica
|
|
Nie usuwaj postów toć to czysta brudna prawda o tym patafianie i frajerku...
|
|
no prawda taka jest.... JP! hwdp smierc ku***m i frajerom wychowała nas ulica
|
|
Powiedź mi jak to jest,że się frajer rozpierdala później wraca na ulicę,kto mu na to pozwala niech spierdala,nie ma zrozumienia dla kurestwa raz nawala,nie ma już dla ***** tutaj miejsca pośród takich jak my,bez skrupułów i bez żalu nikt nie będzie klepał po ramieniu frajera dla szmalu na legalu jakby nigdy nic się nie stało każdy wiedział,ze łeb sprzedał,nie wszystkim to przeszkadzało i latali z nim dalej,wszystko super,ładnie,pięknie chociaż oczywiste było że mu dupsko znowu pęknie że znów klęknie,znów się ze wszystkiego wyspowiada by ratować swoją dupę,najłatwiejsze wyjście - zdrada dobra rada dla wszystkich którym się w głowach miesza to przesada z frajera nigdy nie rób se kolesia frajerstwa się nie rozgrzesza,to niewybaczalny grzech goń łachudrę byle dalej,życz tej kurwie żeby zdechł.
|
|
Urocze :-) ![]()
|
|
A gdzie jest "Bełkot"? Prowokacje rozpoczął/rozpoczęła i nie ma... ![]()
|
|
ja jestem zgredzik , ( ok 50-tki) wychowany w innych realiach, gdzie HONOR i szacunek kiedyś miał inną wartość, NIKOGO i NIGDY nie sprzedałem , jest takie powiedzenie: Zapytajcie się LUDZI , kim jesteś? były błędy, nigdy nie kalałem się i płaciłem za nie płaczem , nie błagałem o litość, no cóż , póżniej byłem "za chlebem", mam teraz działalność gospodarczą i nikt mi nie może powiedzieć złego słowa, czasy się zmieniają i za kasę można teraz być :" człowiekiem" PS: nie znam realiów " GIMBUSOWYCH GANGSTERÓW " łomżyńskich , jestem ze wsi Warszawa , ale to co napisał : Autor: GeR-WAZY (---.internetdsl.tpnet.pl) Data: 25-10-13 17:03 SZACUN!
|
|
Za kasę można być dzisiaj człowiekiem... wielkie słowa oddające całe sendo sprawy. Aż chyba musze sobie gdzieś zapisać to zdanie żeby go nie zapomnieć. Podziwiam!
|
|
ja też
|
|
Egzorcysta zawsze kozak za monitorem ... ale cisnął za to ostatnio z osiedla jak jakiś małolat zakapturzony jogging uprawiał. Pomyślał że go lać chce i uciekł kozaczek egzorcysta, wyciągnął swoją nokie 3210 z pomalowanym sprayem panelem na kolor różowy i wykręcił trzy magiczne cyfry "Proszę Pana, Proszę Pana, chcę anonimowo zgłosić że mnie bić chcą, gonił mnie jakiś koleś, proszę o szybką interwencję, uciekłem do sklepu nocnego i czekam..." I rajstopa pękła dla kozaka :D a siedzi i pruje się przez internet, w każdym temacie nie do zajeb...ia. Tobie chyba płacą za te pisanie w każdym temacie. Przyjdzie czas ...
|
|
Egzorcysta to jakiś żul, który od niedawna poznał wirtualny świat internetu, siedzi pijany i wojuje sam nie wie o co
|
|
marcelino wino i dino JP! hwdp smierc ku***m i frajerom wychowała nas ulica
|
|
śmiejecie się z Dina a on na kontrabandzie dorobił się srebrnej BMW X5 i dziś dumnie stał przy "Wiacie" :D
|
|
Egzorcysta: Dlaczego SZACUN i za co SZACUN???
|
|
taa traker dobrze prawi nawet dzis mnie nia na przejciu przepuscil :D Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Ale się gimbusy napinają!!!!
|
|
A Dino żyje z Paczochą i niedługo będzie "ojcem"..
|
|
re: Autor: tetryk (---.elomza.pl) Data: 28-11-13 23:37 Egzorcysta: Dlaczego SZACUN i za co SZACUN??? ........................ dla wypowiedzi sensu stricte Re: Czy ktoś wie gdzie podziewa się Dino Autor: GeR-WAZY (---.internetdsl.tpnet.pl) Data: 25-10-13 17:03 np: " Powiedź mi jak to jest,że się frajer rozpierdala później wraca na ulicę,kto mu na to pozwala niech spierdala,nie ma zrozumienia dla kurestwa raz nawala,nie ma już dla ***** tutaj miejsca pośród takich jak my,bez skrupułów i bez żalu nikt nie będzie klepał po ramieniu frajera dla szmalu na legalu jakby nigdy nic się nie stało każdy wiedział,ze łeb sprzedał,nie wszystkim to przeszkadzało i latali z nim dalej,wszystko super,ładnie,pięknie chociaż oczywiste było że mu dupsko znowu pęknie że znów klęknie,znów się ze wszystkiego wyspowiada by ratować swoją dupę,najłatwiejsze wyjście - zdrada dobra rada dla wszystkich którym się w głowach miesza to przesada z frajera nigdy nie rób se kolesia frajerstwa się nie rozgrzesza,to niewybaczalny grzech goń łachudrę byle dalej,życz tej kurwie żeby zdechł.
|
|
Re: Czy ktoś wie gdzie podziewa się Dino Autor: prezes504 (81.15.239.---) Data: 28-10-13 00:01 to ten CIUL , który jakiś czas temu nagrał i puścił do internetu filmik jak to przed Urzędem miejskim domagał się mandatu za parkowanie swojego srebrnego opla i pedalskim głosikiem, wciągając gile i płakał : Autor: zozanna (80.240.166.---) Data: 24-10-13 15:26 prezesik pamiętasz swój filmik jaki byłeś pokrzywdzony??? http://www.wykop.pl/link/1108621/interwencja-strazy-miejskiej-w-lomzy/ Ty a jak tam Twoje wszystkie sprawy co krzyczałeś na SM??? Teraz za Policję się wziąłeś??? Oj coś, ktoś karać chciał Pana Marka:) ............................ Nabór Policja..Kiedy zmiany zasad? Autor: prezes504 (---.elomza.pl) Data: 10-11-09 18:41 Kiedy zmiany zasad naboru ? Już 3 raz składam papiery i odmowa, bo komendantowi się ilość mandatów nie spodobała, przecież ja nie chce do drogówki a tu odmowa bo przez 10 lat mam 14 mandatów z RD. Znam typa co miał za pobicie sprawę, został ukarany i pracuje w KMP. Więc jak działa nabór? Szczęście ? czy ciągniemy losy ? To jest już przegięcie norm, przecież większość ludzi co pracuje w policji miała mandaty wcześniej, a co w przypadku gdy pracuje w policji i dostanę mandat od jakiegoś tam policjanta z innego miasta, bo i takie przypadki bywają. Przecież w momencie wystawienia mandatu jestem już osobą karaną, więc tracę pracę ????? ......................... Autor: prezes504 (---.elomza.pl) Data: 11-11-09 14:31 Proszę podać mi w takim razie powód odmówienia. Niekarany z KK Wyższe niepełne wykształcenie (w trakcie) Biegła znajomość języka angielskiego Prawko kat. B dodatkowo: znajomość systemu cyfrowego używanego w policji EDACS,TETRA, znajomość zabezpieczeń transmisji mowy w paśmie rządowym potwierdzona dokumentami oraz szkoleniami i praktyką. ??????? Odmowa za mandaty: informacja dla człowieka powyżej który napisał że nie umiem jeździć. Umiem ale czasem każdy zapomina o pasach lub o ograniczeniu. ..................................... i wszystko jasne - CWEL ! starał się do Straży Miejskiej a tu Zoonk i pokrzywdzony , który nie dostał się do " psiarnii" hhahhahahahaa..heheheheh..
|
|
ale zal!!!! hehe gangstery łomżynskie hehe kradna diluja i co najwyzej 3miesiace siedza! a czemu??? bo wspolpracuja hehe UMIESZ LICZYC ??? LICZ NA SIEBIE !!!
|
|
A ja osobiście (szczerze) nie znając ludzi, nie znając tematu , sądzę iż każdy powinien zając się sobą i swym własnym gównem, a takich cwaniaków z forum Łooomżyńskiego to ja bym obsrał, no i też tak robię:-) A to mi się spodobało, i to ma prywatna opinia: Widzę, ze w tym anonimowym, wirtualnym świecie zjesz jak kameleon, masz nareszcie szanse żeby dowartościować swoje bezbarwne życie i uwierzyć, ze jesteś kimś, guru tematyczne w wielu zagadnieniach, to własnie tu możesz mówić o kimś kogo nie znasz bo tylko tu wiesz ze nikt się nie dowie kim jesteś bo tylko w taki sposób jesteś dla siebie coś wart a tak na prawdę jesteś nikim, a tacy ludzie jak ty umieją tylko tyle pruć się do kogoś z daleka bo na nic więcej nie masz odwagi kozaku. I omijając kompletnie temat w jakim zostały te słowa rzucone mi się podobają. Bo wiecie co.... najłatwiej za plecami. Pozdrawiam ludzi internetu !!!:-), cwele
|
|
Jeb*ana duża głowa posprzedawał chłopaków z Zambrowa, miedzy innymi Bełkotów. Lata po Łomży się panoszy parol pier*dolny, obsrał dupsko z zielonym latać to teraz na rynku z Ruskimi fajami stoi ,bo nikt go do roboty normalnej nie wezmie z tym zakazanym ryjem. Żeby było mało tego na swoją konkurencję od fajek wzywa psiaków, potem urząd celny robi wjazdy o 6 rano... Oj wiadro wiadro "Ręki która karmi się nie kąsa", a jak młodszy cyngiel ? Wszyscy przegibali wraz z banachem za te same sprawy ,a bracki dalej na wolności... widać po rodzinie fach jest. Przypomne czasy "Sapera" z rembelina... Chodził chłopaczyna napierd*ał grube jumy na Łomży (kwadraty, torby, itp)..., a gdy wpadł wyspowiadał się, następnego dnia po osiedlu ganiał he, płacił dla głowy to był dobry ziomek, mimo że wysprzedał połowe łomży i każdy to wiedział, hajs sie konczył to wiadro go w pizde lał i nie mogł sie pokazać ,aż floty nie przyniesie. Następna krzywa akcja waszego kolegi z rembelina... "Adolfa" co wypierdalal kolegów z oski na pape... został schowany do wora i nikt mu reki nie podawał ,bo łeb sie srał że frajer itp. ,ale jak dostał ciuszki ze stanów od starej to głowa raz dwa z wora go wyciagnol... . Taka filozofia jeb*ni gangsterzy... Tam gdzie hajs tam i wy, nie macie szacunku do samych sb. ... chyba ze w gre wchodza pieniadze... .
|
|
a paczocha urodziła????????? ktos coś wie co się z nią dzieje?????
|
|
Zapytaj jej osobiście jak jesteś taka ciekawa.Nie słyszałaś, że ciekawość to pierwszy stopień do piekła?
|
|
hehe po co się paczocha produkujesz było od razu napisać czy urodziłaś czy nie, twój podstawowy tekst- Ciekawość to pierwszy stopień do piekła. twoje zycie jest tak ciekawe że można na temat książkę pisać. więc napisz co u ciebie i jak dzidziuś -,-
|
|
Co najmniej śmieszny ten temat :) Nie znam ludzi których dotyczy,no może tylko z widzenia ale zarówno założyciel jak i cała reszta, która ma cokolwiek pojecia o tych ludziach i całej tej sprawie i pisze niby tutaj jakieś "rąbki niby tajemnicy" rozpierdala mnie na łopatki :) Każdy niech najlepiej pilnuje swoich brudów i swojego "podwórka". A już najbardziej śmieszą mnie komentarze typu, że się ktoś na fajkach czegoś tam dorobił... Jak dla mnie to na czym by się nie dorobił to szacun za JAKĄKOLWIEK pracę zwłaszcza w czasach, w których bez kombinowania ciężko przetrwać. Banda zazdrośników szukających sensacji jesteście. Kozaki w świecie, piz** w internecie!!! Karo
|
|
I dla idiotów co zaraz mi napiszą, że ostatnie zdanie to nie tak- zrozumcie ironię choć dla większości może być to trudne.... Karo
|
|
sama jak ta wielka ironia jesteś
|
|
Do czego to doszło zeby takie sprawy na forum opisywać..no ale powiedzcie o kogo chodzi, same inicjały
|
|
...ci prawdziwi już nie żyją niestety drodzy panowie...
|
|
Ale żeś dzieciaku wymyśliła.Poprostu uważam, że jak ktoś jest ciekawy to powinien zapytać samej przyszłej matki.
|
|
chyba dobrze ja znasz skoro stajesz w jej obronie? to opowiedz Natalia co u ciebie jak dzidzia ;D słuchamy
|
|
Weźcie dzieci się za naukę, lepiej na tym wyjdziecie niź szukacie taniej sensacji. Nie znam żadnej paczochy i nie interesuje się życiem obcych mi ludzi, dlatego tępie takie pustaki, których nikt nie nauczył, że najlepiej pilnować własnej dupy.
|
|
magdaCOŚTAM spinasz się bo nie zrozumiałaś???? haha!!! Karo
|
|
PREMIERZE JAK ZYC - święte słowa napisałeś . Normalnie aż miło mądrego posłuchać. Brat dla Brata, Bratem a nie Katem !!
|
|
.
|
|
Paczocha, wyplułaś już te dziecko 100 szaleńców? Duży łeb ssie jeszcze lichomską i głaszcze kamisię?
|
|
Hahaha :D
|
|
Hahaha :) Brat dla Brata, Bratem a nie Katem !!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |