Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
gdzie napełnić balony helem? |
witam, chciałabym napełnić kilkadziesiąt balonów helem, gdzie mogę kupić lub wypożyczyć butlę z helem? Proszę o poważne podpowiedzi. Dziękuję i pozdrawiam forumowiczów.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: gdzie napełnić balony helem? |
Cyba silikonem,a nie helem.
|
|
chyba
|
|
sprzedaż kwiatów na nowogrodzkiej tel.510403613
|
|
na legionów w tym sklepie "Rzeczy śmieszne i wesołe" są butle więc tam zapytaj :) pozdrawiam :)
|
|
Na legionów już nie ma i nie będzie sklep tylko do końca stycznia;(
|
|
W sklepie Prezencik w Kolnie przy ulicy Wojska Polskiego 38 A. Można tu kupić butlę jednorazową z helem, który wystarczy do napełnienia ok. 30 baloników o średnicy ok. 23 cm. Koszt takiej butli to 170 zł. Poczta: e-maila@o2.pl.
|
|
170 pln za 30 balonikow?nielicho... kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
koszt napompowania 1 balonika to 2zł, pompują w kwiacaiarni na Nowogrodzkiej, a może ktoś wie gdzie można troszkę taniej? Z góry dziękuję za poważne podpowiedzi!!!
|
|
Taniej to samemu trzeba napompować.
|
|
@lady_gaga Nie opłaca się samodzielnie napełniać. Całkiem niedrogo można kupić balony z helem w Warszawie. http://balomania.eu/oferta Różne wielkości i kształty, całkiem niedrogie.
|
|
ja ostatnio napełniałem na helu
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |