Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dług |
Jak odebrać gościowi dług wyraznie nie chce oddać
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dług |
POwiedz o jego długo jego mamie .Albo zabierz mu dziewczynę za długi powiedz jak spłaci to mu ją oddasz
|
|
dobry zwycaj nie pozycaj ..
|
|
Jak to jakaś poważna kasa zgłoś się do firmy windykacyjnej. jak nie to Twoja strata bigi2004
|
|
"popros go starannie"
|
|
Kolejny temat do kosza. Czyżby jakaś nowa promocja na Neostradę??
|
|
![]()
|
|
Dobrzy znajomi potrafią ściągnąć dług :P pozatym nie porzycza sie osobą które nie oddadzą :P
|
|
Kasa -500.zŁ to może nie dużo --dla mnie to sporo może pójdę na policję mam świadków
|
|
Bylo nie pozyczac,a nie teraz na psy chodzic!!!Ale pewnie z ciebie typowa ciota wiec idz na paly i tak mu nic nie zrobia
|
|
ciezko bedzie odzyskac taki dlug...znam to z autopsji :( bedziesz musial tego kolesia postraszyc bo dobrowolnie nie odda...u mnie nawet straszenie nie pomoglo :( w lomzy jest jakas firma windykacyjna tak w ogole?????????
|
|
Poprzez windykację. Tylko ta metoda działa na dłużników, bo prośby nigdy nie skutkują. Zainteresuj się tą firmą http://vindicat.pl/ Za negocjacje z dłużnikiem nic w niej nie płacisz!
|
|
A czy to jest prywatny człowiek czy jakaś firma? Gdyby to była firma to zawsze można by było wpisać ją do rejestru dłużników. Z doświadczenia wiem, że to dosyć skuteczny sposób na odzyskanie pieniędzy od dłużnika. Ewentualnie jak masz na to jakieś pokwitowanie, to zleć to firmie windykacyjnej. Oni się nie cackają. Tutaj historia gościa który też był windykowany LINK. Generalnie nie polecam.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |