Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tu, *****, inaczej nie można... |
Tu, *****, inaczej nie można... Scyzoryk mi się otwiera, jak widzę idiotyczne komentarze z cyklu " LISTA SUPER DEBILÓW (LSD) ". Czy matki wysraly takich gosciow na kamieniu...? A może tata kochał "za bardzo" ? ...ale tylko w nocy :P? Zastanówcie się :) zanim cos napiszecie. Poniosło mnie!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tu, *****, inaczej nie można... |
Nie martw się :) W społeczeństwie ludzie wyrażający w taki sposób swoje opinie są jak najbardziej potrzebny abyśmy to my normalni mogli egzysotwać :) Latam, Skaczę i jeżdżę
|
|
Moderator potrzebny ;) _________________________ Masz problem z Counter-Strike? Pisz :)
|
|
chlopka ma racje, to forum to dno, nigdzie indziej nie widzialem tyle spamu!!
|
|
chlopak, przepraszam :)
|
|
A najlepsze, że część tematów pojawia się na stronie głównej ;D Niezła wizytówka miasta... -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
niech administrator sie obudzi
|
|
admin nieżyje bo tych polowe tematow to powini ******* i tyle
|
|
Przepraszam Wszystkich za mój post :) Chciałem sprawdzić, czy jest tu jakis admin lub mod ? ... i dochodzę, do wniosku, że nie ma :(
|
|
Autor: prawdomuwny (---.lom.vectranet.pl) Data: 26-07-06 11:32 niech administrator sie obudzi ty się chłopcze tak nie podpalaj,bo jesteś raczej w czołówce "listy" hehe
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |