Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zakład blacharski |
Co sadzicie i czy byście polecili zakład blacharski koło center mebel i Prymy / nazwy nie znam/ ale chyba wł.Pan Truszkowski . Tylko poważne opinie .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zakład blacharski |
zrób sobie ankietę u klientów a nie na forum a pusty łeb możesz u kowala wyklepać
|
|
Korzystałem kilka razy. Żadnych zastrzeżeń nie mam. Polecam pojechać i porozmawiać, a co ważne, dobrze ustalić co i jak ma być zrobione. Również moi znajomi korzystali i są zadowoleni.
|
|
madagaskar - pusty łeb to ty masz i nie tylko .. i już mam jedną opinie / bo jesteś mocno widocznie związany z tym zakładem / A nie jeden formułowicz na pewno był waszym klijentem .
|
|
Mi robili tam za Prymą dwa razy :( pierwszy i ostani :) teraz robie na UL.POLNEJ
|
|
Odradzam ten zakład. Omijaj go szerokim łukiem
|
|
Zaklad przereklamowany. Szef wypalon , a pracownicy nieudaczniki . Zdecydowanie nie polecam !
|
|
NIE POLECAM są duzo lepsze i tansze zakłady blacharskie.
|
|
Jakw życiu - zaufanie buduje sie latami - traci moment . Po wypowiedziach wnioskuję ,że nie warto . Kogo polecacie ? komu warto polecić swoje autko bez obaw ?
|
|
Ja myślę ,że lepszego zakładu nie ma,nie tylko w Łomży ,ale i okolicy. Bardzo wysoka jakość naprawy.Myślę ,że jeszcze bardzo dobry zakład jest w Konarzycach.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |