Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kryształowy dwór najnowsze opinie |
witam, chciałabym zorganizować wesele na tej sali i interesują mnie bieżące opinie ludzi którzy mieli już tam wesele. Z góry dziękuję.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kryształowy dwór najnowsze opinie |
Super ubaw gwarantowany.
|
|
Mialam tam ślub w 2013 roku i polecam.
|
|
Opinie sprzed jakiegoś czasu są miażdżące dla tego lokalu. Proponuję poczytać. Jeśli do tej pory nic się nie zmieniło to radzę dać sobie spokój.
|
|
Lokal bardzo ładny,jedzenie dobre. Ja polecam byłam na weselu i zamierzam tam zrobić nie jedne przyjęcie.
|
|
Po co wam te opinie??? i tak zrobicie tam wesele,itak skrócicie sie o pare złotych, wspomnienia wam zostana ,ale bedziecie życ długo i szczesliwie do rozwodu.:(
|
|
Ja mialem tam ślub i juz jestem po rozwodze.
|
|
o widzicie, jaki fajny gosć:):) rozowe okulary,on napewno chciałby cofnąć czas:))
|
|
Tak że dobrze się zastanów bo póżniej masz przechlapane.
|
|
Jak będę chciała poradzić się na temat partnera lub ewentualnego rozwodu to na pewno się do was odezwę a teraz chodzi mi o salę a nie o wasze rozterki. Czytałam opinie ale z 2012-13 roku wiec trochę przestarzałe.
|
|
i takie sa dalej
|
|
ja tam mialem wesele w 2013 i jak najbardziej jestem zadowolony i zlego slowa nie moge powiedziec i szczerze kazdemu polecam i nie bylo zadnych ukrytych oplat jak to kiedys gdzies czytalem jak sie ugadalem przed weselem tak pozniej bylo
|
|
Ja tez tam mialam wesele w 2013 i bylo fantastycznie! Gosciom tez sie bardzo podobalo! Polecamy
|
|
Ja również miałem ostatnio wesele i jestem mega zadowolony. Wszyscy się super bawili.
|
|
Moja córka miała ostatnio tam weselę, wszystko bez problemowe. Właściciele bardzo mili. W pełni wywiązali się z umowy. Wesele kolejnego dziecka równierz tam zrobie. Polecam w 100%.
|
|
haha \"najbardziej wiarygodne opinie\" Imię (nazwa) użytkownika: swiadek (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Posty: 1 E-mail: swiadek1183@o2.pl Imię (nazwa) użytkownika: mloody (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Posty: 1 E-mail: mllody1988@o2.pl ... przypadek?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |