Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie znajdę duży wybór gadżetów reklamowych? |
Witam, jak w temacie szukam gadżetów reklamowych, bo przekonałem się że to dobry sposób na reklamę. Zamawiałem już kubki i otwieracze, ale chciałbym zamówić jakieś inne produkty codziennego użytku z dobrą ofertą rabatową. The best of the best;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie znajdę duży wybór gadżetów reklamowych? |
|
No dobry, dobry. Ludzie łasi są na wszelkiego rodzaju promocje gadżety. Długopisy oraz notatniki moim zdaniem już sie trochę przejadły. Zastanowiłbym sie nad czymś bardziej oryginalnym. Ostatnio w firmie rozdawaliśmy na przykład mini latarki z logo . Może to byłby dobry pomysł? Zresztą tutaj masz katalog: http://www.opengift.pl/ - możesz przejrzeć sobie kilka tysięcy różnych propozycji gadżetów reklamowych.
|
|
Od ponad pół roku korzystam z KMedia na Al. Legionów na przeciwko Alior Banku, i jest tak że jak coś sobie wymyślę to nawet jak tego nie robili nigdy to robią.
|
|
Grafside na Mazowieckiej;)
|
|
Dokladnie Kmedia
|
|
Z tego co wiem firma fitchoice.eu działa bardzo długo na rynku gadżetów reklamowych. Po przedstawieniu referencji okazało się, że współpracują z Coca-Colą, KGHM, marką Sony i wieloma innymi, większymi podmiotami. Nadrukują ci wszystko, w jakiej chcesz jakości. Partnerstwo wiarygodne, bez żadnej ściemy, ani ukrytych dopłat.
|
|
|
Wiesz co, jak zamówisz dużą ilośc to pewnie każdy sklep udzieli Ci rabatu, ja polecam skontaktować się z firmą http://www.extrema.com.pl/o,4,98,dlugopisy-reklamowe-metalowe.html ponieważ mają właśnie bardzo szeroką ofertę gadżetów reklamowych wszelkiej maści i na dosłownie każdą kieszeń. Jedyne co musisz zrobić to wybrać rodzaj, kolor i wielkość swojego loga :)
|
|
|
Jeśli firma bazuje na lokalnych klientach i dysponuję dużą przestrzenią w widocznym miejscu (drogi, kościoły, szkoły) to billboardy będą ok. Nowo powstały gigant reklamowy nie objedzie się bez echa zwłaszcza w małych miejscowościach gdzie takich reklam jeszcze nie ma. Billboardy są w niskich cenach 12-16zł za m2 (w zależności od firmy)!!!! Jeśli do dyspozycji jest płot sąsiada, kamienica z sypiącą się elewacją to banery siatkowe są również w przystępnej cenie dla wielkich formatów oczywiście. Ostatnio widziałem ciekawy sposób reklamowania się położniczej na wizycie u kolegi. Magnesy na lodówkę niewielkie ze zdjęciem i nr alarmowym do położniczej --- świetna sprawa dla młodej mamy. Można zaczerpnąć inspirację z tego rozwiązania. MM
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |