Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kontakt do schroniska |
Witam! Na terenie jednostki wojskowej ktoś podrzucił psa, próbuję się skontaktować ze schroniskiem, ale niestety nikt nie odbiera telefonów. Czy może ktoś poradzić do kogo jeszcze mogę się odezwać w tej sprawie? Martwię się dlatego bo psina jest chyba ślepa, uderza łbem o ogrodzenie... Pilne!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kontakt do schroniska |
Nie wiem jak jest teraz. Kiedyś najpierw konieczne było powiadomienie straży miejskiej. dopiero na ich wniosek schronisko zabieralo pieska. Wiec może tak spróbuj h0jowe forum
|
|
Jeśli straż miejska nie pracuje to na policję. W przypadku psów powypadkowych miasto ma chyba umowę z lecznicą \"Oaza\". Koleżanka kiedyś po godzinach pracy urzędu i schroniska zgłosiła na policję ślepego szczeniaka. Został zabrany przez pracownika tej lecznicy.
|
|
to z rozpaczy (! głupia !) za swoim panem tak się zachowuje; daj jeść tej psinie
|
|
berta.jura jak mam wejść na teren jednostki? Dzięki za pomoc.
|
|
Ja znam tylko http://www.schronisko.4lomza.pl/index.php?k=847 MOC z Wami, ale potencjalnie utrzymujcie równowagę.
|
|
W Jednostce całą dobę jest ktoś na portierni. Trzeba tylko zadzwonić- dzwonek przy bramie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |