Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kiedy wyprzedaż |
Witam, jak w temacie. Czy orientuje się ktoś, czy są już poświąteczne wyprzedaże w galeriach w B-stoku? Czy trzeba czekać aż po Nowym Roku? Z góry dziekuję serdecznie za odpowiedzi. Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kiedy wyprzedaż |
fczoraj będzie.
|
|
z tego co wiem, miały zacząć się właśnie dzisiaj
|
|
fczoraj nie bendzie bo nie bylo bo patszylem i nie bylo! wienc czemu naz oszókujeż ? ;/// wpiż na goglle.pyly i tam bendzież miedz napisane.. daje renke uciadź Sł0fa t0 n@sz@m br0on! br0on! _._ . LoFiiaamm ShHellkii <3 ;***** . _._ _.____.___.___&____.____._____._ __.__. Chemb Gró Armje!.___.____.__
|
|
Chemb_Gró_Armja próbujesz naśladować jasia śmietanę?? a może to jego drugie konto?!? Tak czy inaczej słabo ci idzie .. ;//
|
|
A dlaczego nie w Łomży tylko w Białymstoku!!!
|
|
informacje sledziowskie sa na sledziowskim forum. Tu jest Łomża !
|
|
bo w Łomży nie ma porządnych sklepów, a tym bardziej galerii, żeby były wyprzedaże :) będą galerie, będą wyprzedaże :)
|
|
bez kitu na łomzynskim forum pytac o sledziowe galerie heheh jak zdradziłes łomze ze sledziowem to pytaj sie swoich sledziowych ziomów a nie łomzyniaków
|
|
Dziękuję za odpowiedzi.
|
|
Wyprzedaże i promocje w sklepach internetowych i salonach stacjonarnych masz podane na stronie salesandshopping.pl . Ostatnio ich odkryłam i teraz tylko tutaj lukam, jak chcę się wybrać na zakupy. Daj spokój, kupowanie bez przecen to jest wyzysk, ja tylko jak coś obniżą to kupuję.
|
|
Za odkopanie tematu sprzed 6 lat otrzymujesz w nagrodę ZŁOTY SZPADEL!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |