Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie JesT Dobra PizzA ?? |
Witam Wszystkich. Mam pytanie gdzie jest najlepsza Pizza W Łomży ??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie JesT Dobra PizzA ?? |
ja uwielbiam tele pizze i gruby benek marysialomp
|
|
wszędzie niedopieczona Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Da Grasso i Gruby Benek :)
|
|
Słyszałem że W City Pizza Są Najlepsze Pizze Do Tego 15% Rabatu z ulotką
|
|
W domu jak sam zrobisz, bo w lokalach to są kluchy a nie pizza.
|
|
Ja zamawiam z Diavolo, chociaż od jakiegoś czasu się popsuła. Mało warzyw, cienkie ciasto.. No ale jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma :) :)
|
|
Marcin 1 napisał: "Witam Wszystkich. Mam pytanie gdzie jest najlepsza Pizza W Łomży ??" "Słyszałem że W City Pizza Są Najlepsze Pizze Do Tego 15% Rabatu z ulotką" Jakoś byłem pewien że nam zaraz sam odpowiesz ;o))) zapomniałeś podać nr telefonu, adres i menu....
|
|
Autor: Elizkaa1234 (---.24.techtel.pl) Data: 27-09-13 09:13 Da Grasso i Gruby Benek :) Gratuluje gustu... fuuu, to nie pizza tylko kluchy Łomża leży na Mazowszu !
|
|
Ehh Marcinn1, coś słabo się interes kręci, co?
|
|
Tylko i wyłącznie Diavolo. W pizzy ciasto ma być cienkie a nie jakiś gruby amerykański wymysł.
|
|
Racja Da Grasso i Benek to kluchy. Najlepsza dla mnie: 1. Pacino 2. Cztery Pory Roku 3. Diavolo 4. City Pizza 5. Pizza Chata
|
|
Diavollo i $ pory roku...i tak jak cziki napisał/-a ciasto w pizzy ma być cienkie a nie gniot na 1 cm:)
|
|
Do wafel haha no masz racje pyta się i zaraz sobie odpowiada haha ludzie zainwestujcie w reklamy a nie wkoło na forum te same pytania! Dla mnie dobra pizza to Gruby Benek jesli mogę polecić. Jeśli chodzi o to citty pizza to tak srednio troche ten lokal wygląda nie bardzo trzeba troche w wystrój zainwestować żeby ludzi zachęcić. Tak ogólnie o tak sobie. Nie znasz mnie tak naprawdę,ale nie martw się. Wszystkiego dowiesz się od ludzi którzy nawet ze mną nie rozmawiali.
|
|
Gruby Benek według mnie najlepszy
|
|
Słyszałem dzisiaj reklamę Diavolo oferują jakieś ciasto grahamowe i jakieś chrupiące czy ktoś próbował ? Ciekawi mnie te ciast grahamowe to chyba jakieś mniej kaloryczne lub razowe.Może jakieś opinie? Czy warto spróbować?
|
|
Ktoś próbował? (tych nowych ciast?)
|
|
Sawana na browarnej ______________________________________________________________ NieTylkoOC.pl Ubezpieczenia! Najtaniej! Sprawdź! tel. 501-682-502
|
|
Jasne, że ciasto ma byc cienkie, ale też nie za cienkie ;) :)
|
|
dokładnie sawana pychotka:)
|
|
Pizza Pelati na Kazańskiej :)
|
|
City pizza jest ok, cienkie ciasto, sosy dobre mogę śmiało polecić. Paccino jak dla mnie nie zjadliwa.
|
|
Savana !!! :-):-):-) Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
City pizze też mogę polecić .Dobrą tam pizze robią, jeszcze pizzerie Biesiadowo mogę polecić na Nowogrodzkiej.
|
|
City pizza, niby taka światowa nazwa a nie potrafią poprawnie napisać nazw miejsc, którymi nazwali rodzaje pizzy, np. bejruD (powinno być Bejrut) i jeszcze kilka innych kwiatków. Jak już chcecie być tacy światowi to dowiedzcie się jak się poprawnie pisze daną nazwę <lol>
|
|
Radzę omijać Biesiadowo - straszni oszuści i kanciarze. Zapłacisz za dodatki 9 zł, a oni przywiozą pizzę bez dodatków i z innymi składnikami niż w menu. Zamówiłem stamtąd 3 razy (wedle zasady do trzech razy sztuka, pierwszy raz był ok, dwa następne zostałem oszukany). Pelati Pizza - po zjedzeniu nasza rodzina miała biegunkę i wymioty przez 3 dni. Diavolo, Telepizza, City Pizza, pizza z Czterech Pór Roku, D'angelo, Da grasso - polecam. Jedliśmy setki razy pizzę z tych pizzerii i zawsze wszystko było w porządku, nigdy żadnego zatrucia, wszystko smaczne i świeże.
|
|
Aha, zapomniałem o Paccino - też dobra pizza.
|
|
z osobistych doswiadczen : gruby benek i D'Angelo. Savana dawno nie byłem. Pizza bardzo szybko robiona, nie zdąży się usiąść i już gotowa ale mało sosu na cieście. Może to zmienili. Ja jeszcze polece bo nie było pizzerie chata na szosie zambrowskiej koło pogotowia. Polecam
|
|
A który KEBAB jest najlepszy w łomży ??:):):):)
|
|
Benek
|
|
polecam egipt na przeciwko parku al. Legionów. Super przyprawiona baranina ;-) wcześniej jadłem na pks na rogu od strony wjazdu na rynek. Ale teraz tylko egipt ;-)
|
|
A jakie dodatki i jak cenowo? :):)
|
|
około 30 PLN z średnia z x2 ser
|
|
Maruda - nie rób sobie żartów w tak poważnym temacie :P
|
|
maruda chodzi o kebab?
|
|
A wlasnie ze najlepsza pizza jest pizza na wynos GIUSEPPE w Kauflandzie. Jesli uda nam sie ja wyniesc niepostrzezenie bez placenia to jest o niebo super od tej za ktora zabulimy.
|
|
od siebie: Pizza Chata, 4 pory roku ---------------------- Wszyscy są w stanie sprawić, żeby w pomieszczeniu stało się jaśniej - jedni jak wchodzą inni jak wychodzą.
|
|
Decydując się na współprace ze specjalistami nie marnujecie swojego czasu i pieniędzy. Jeżeli szukacie sprawdzonego producenta gazowe piece do pizzy , to polecam Wam sprawdzić stronę, na której znajdziecie ofertę firmy Forno Italia.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |