Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Chaos, nerwy, brak lekarzy dla „obcych” chorych |
JAJA !!!! ja bym się przepisał do innej przychodni i tyle ! np obok szpitala i miał bym w nosie !!! a tym co prywatnum co strajkują to życzę rozsądku. ( a tak na marginesie to o co chodzi tym lekarzom 7-11zł to mało ?) Paradox
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Chaos, nerwy, brak lekarzy dla „obcych” chorych |
A ja nie choruję, do lekarza zaglądam raz na kilka lat:) A z drobnymi chorobami, jeśli już mnie dopadną radzę sobie sama:)
|
|
raz do roku ginekolog i badanie piersi ? też sama sobie ..... pamiętaj że się starzejemy nie młodniejemy za 5-10-15 coś Ci łupnie... Problem narazie jest z lekarzami 1 kontaktu ale to oni decydują i kierują do specjalistów ( hmmm prywatnie może i stać ale nie każdego ) Paradox
|
|
A widzisz Paradoks tego akurat sama nie robię, oprócz badania piersi, a cytologia jest raz na 3 lata,a zresztą pod tym względem badań ginekologicznych mam troszkę lepiej...Że się starzejemy to fakt, ja stwierdziłam, że teraz nie korzystam z pomocy lekarzy, gdyż nie choruję, a badania profilaktyczne to troszkę inna sytuacja...A jeśli strzyka mi w kręgosłupie, a to niestety mi się zdarza to jadę na masaż i jest ok:)
|
|
to zdrowia życzę do samej śmierci ,pozdro Paradox
|
|
Lekarze mogą protestować, żądać więcej pieniędzy, zmian w pakiecie onkologicznym, ale nie mają prawa robić tego kosztem pacjentów, których traktują jak zakładników w swoim sporze z ministrem. Poszli na wojnę z Arłukowiczem osłonięci żywymi tarczami.
|
|
Pieprza ze im zalezy na jakosci leczenia. GOWNO prawda! Kasa jest dla was istotna,prawda HIENY?
|
|
Oni teraz pokazują działanie wg.lekarskiego przyrzeczenia- PO PIERWSZE NIE SZKODZIĆ! Ciekawe jak jeden z drugim konowałem poczułby się w skrajnym swoim wypadku pod gabinetem lekarza specjalisty,a ten by powiedział: Już dziś nie przyjmuję,radź sobie gdzie indziej.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |