środa, 30 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
WOŚP

WOŚP zamiast wielkiego serca jakie wkładał druh Krzysztof Pyczot komercja :(Robert Charmas, Karol Nowak, Monika Orłowska - Laskowska, Bożena Florczyk, Ewelina Śleszyńska

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: WOŚP

Jeszcze orkiestra nie zagrała, a ty już na \"nie\".
Daj się wykazać młodym aktywnym ludziom - mieszkańcom miasta.
Zapamiętaj - ocenia się po, a nie przed.

Orkiestra trochę już gra, więc myślę, że każdy zdążył wyrobić sobie zdanie na ten temat. A \"po\" będzie trochę trudno ocenić, skoro ma grać do końca świata i jeden dzień dłużej;-)

niech sie kolega skecz na wolontariusz zgłosi i da z siebie wszystko - to może uratować tegoroczny Finał. zamiast narzekać może warto pomóc, działać.

Tak na marginesie, ta pani to się nazywa Ewelina Szlesińska

stefannowak

Pomóc? komu ? jak już markety na to łapę kładą to nic nie będę komentować, ekipa niczego się dobrała nic dodać nic ująć market! bank! przedsiębiorcy i tylko księdza brakuje. Biznes nie dla dzieci a w dodatku porządnych harcerzy ciekawe jakie będą wyniki bo ja swoje tradycyjne 10 zł. na konto wyślę pocztą tam gdzie trzeba.

fanka, miałem większe mniemanie o tobie ale teraz zaskoczyłaś nie swoją głupotą !
co cię dopa boli jak ktoś chce się CHARYTEKTATYWNIE podłączyć/zorganizować tu imprezę ?

poczytaj info i na innych portalach, wszak ta nowa młoda grupa zapaleńców deklaruje, że zrobi to DARMO - CHARYTYTATYWNIE !!!!
jedyna \" korzyść \" ,że się wypromują a uważasz, że za darmowy wkład pracy i zaangażowanie nie należy się promocja danej firmy ???fakt , oni taki mają pijar i markieting

a co do tej pory robił \" druh bo ruch ? \"
jak nie ma druha, bo rucha ? - to co zamknąć budę na kłódę ???:)

i przypomnij sobie CO pomimo dobrych chęci i braku przebicia/możliwości zrobił ostatnio druh boruch?

łapę położą markety? hahahaha:):):)
jaką łapę, czy ktoś z nich będzie TAM miał dostęp do KASY- DATKÓW ????

fakt, dla tego marketu jest to jakaś forma promocji, ALE I KOSZTY POŚREDNIE , dlaczego Urząd Miasta tego nie wziął pod swój patronat ? a co ci przeszkadza KTO będzie organizatorem, WE WŁASNYM ZAKRESIE pokrywającym koszty imprezy ( organizacja-prąd, zabezpieczenie, sprzątanie po imprezie a gdy im kapnie reklama, to TYŻ ci się nie widzi ? )
oj, zawistni Łomżyniacy, lepiej nic nie robić, by się na żadne pomówienia nie narazić

Tys racja.

fanka, wesołych !!!!!

Kurcze Fanka, to pierwsza poważna Twoja wypowiedź jaka przeczytałam.
Ja nie wspieram Owsiaka i jego bandy ćpunów, zamiast tego regularnie przelewam skromne w miarę możliwości sumy na fundacje wspierające dzieci. Poza tym dodatkowy plus jest taki że mogę sobie to rozliczyć w pit.

Pozyteczni idioci .......glupi polak lubi kilka razy placic za dana usluge....a masoni kase licza.

,,Narod madry tylko ludzie *****,,

Powiem szczerze, że co rok przekazywałam sumę na orkiestrę, ale od tego roku nie wpłacę już żadnej sumy za dużo jest niejasności i tuszowania.

To jest lepsze niż allegro! Wczoraj znalazłam tę stronkę z aukcjami: http://tanieaukcie.com na której można wylicytować różne przedmioty: tablety komputery telefony itp. Każda aukcja zaczyna się od 1 zł. Strona jest nowa i mało znana bo ja wylicytowałam telefon za 22 złote. Przekonajcie się sami.

oliwka jesteś z tą reklamą 10 lat za murzynami, nasze forum przerabiało to już 10 lat temu jak to dziadostwo postawało więc na darmo sobie tu konto zakładałaś dzieciaku.A teraz wspomnij o darmowych doładowaniach itp.

no niek idioto , a ty tak z ręka na sercu ile dałeś na WOŚP z twojej ubeckiej emerytury, wszak sam tu kiedyś pisałeś, że leczysz się umysłowo, starasz o rentę i na wykup podstawowych leków ci nie wydaje, gdyby nie pomoc z MOPSU skończyłbyś pod mostem

i ty dziadu piszesz, że już kiedyś coś zapłaciłeś , może skleroza ? dałeś ty grosza na tacę lub do caritasu - tam się teraz zgłoś hahahaha

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Wykopy ziemne koparkami. Piasek, pospółka, ziemia przesiana na ogródki (rabaty) + tłuczeń betonowy. Usługi naczepą niskopodwoziową i firanką. Rozbiórki koparkami.
tel. 604446462
usługi
Przygotuję mieszkanie do remontu, kucie posadzek, terakoty, glazury itp. Wywiozę meble, wyniosę gruz. Sprzątanie, piwnic, garaży, strychów działek.
tel. 607098758
nieruchomości
Sprzedam działkę budowlaną, las mieszany sosnowo - grabowo - brzozowy oraz podaruję drewno owocowe do wycięcia w Starym Cydzynie.
tel. 519614972
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org