czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
do użytkowników sieci IST

Witam. Otóż od tygodnia mam problem z internetem, czy inni uzytkownicy też mają problem z gubieniem zasięgu lub brakiem dostępu do internetu? Jeśli nie spróbuję zmienić router.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: do użytkowników sieci IST

U mnie wszystko działa dobrze.

U mnie np zdarza się chwilowe rozłączanie sieci, dosłownie na sekundę - dwie. Być może problem jest u mnie, ale po zmianie sieciówki sytuacja się powtarza. IST nie wie co jest powodem i twierdzą że wszystko gra, chyba.

Witam u mnie też jest wszystko ok ! na 100% to wina routera ! jak chcesz mieć święty spokój kup Asusa albo Linksys żadnych wynalazków pozdrawiam.Wesołych Świąt

u mnie tez jest problem, glownie w poznych godzinach

Witam u mnie jest problem w godzinach szczytu czyli jak ludzie wracaja z pracy 16-18 internet zwalnia czasem gubi polaczenia dzieje sie to cyklicznie co kilka miesicy przez jakis czas pozniej wszystko wraca do normy dzwonilem kiedys do nich to mowia ze u nich wszystko ok

Choćbym ciemną doliną kroczył zła się nie ulęknę

Zanim zmienisz router, zanieś swój router do IST, oni Ci go sprawdzą i ewentualnie zaktualizują. Miałam podobny problem, po aktualizacji, wszystko wróciło do normy

u mnie tęż są problemy z połaczeniami.

Pozdrawiam.

Niestety IST ostatnio spadło na psy mam umowę do marca i papa. Dosyć mam największy abonament a prędkość pozostawia dużo do życzenia!

IST jesli jest mozliwosc instalacji jest najlepszym wyborem. Na co zmienisz na Vectre hahaha?

Od x lat posiadamy IST, nigdy nie bylo problemow pingi niskie, predkosci satysfakcjonujace.
Tylko ***** jak sie wypowiada taki leb ze ma problem bo mu zasieg gubi.... to rece opadaja bo IST do lokalu daje skretke dosc dobrej kategori, a ze ktos ja wklada w tylek i narzeka, ze go swedzi, to niech pierw dobrze podetrze, i nie narzeka na scierny ze za dobry.....

Porzadek na kompie, dobry firewall z av, dobry ruter i problemow nie ma.

A jak ktos ma? to faktycznie niech spada do tepsy badz tvszmelca, wiecej transferu zostanie dla nas

pozdr

nOofFeNnzz

ps: IST zrobilo blad ze daje takie syfiaste rutery

\"IST jesli jest mozliwosc instalacji jest najlepszym wyborem\"
A ja się z tym nie zgodzę bo jest alternatywa i to myślę korzystniejsza.
Np INTERNETIA dają 50Mb/s za 49zl lub 100Mb/s za 59zl i to naprawdę działa. Fakt że jeszcze nie wszędzie docierają ale zawsze. Miałem IST teraz mam Internetię i myślę że pod względem jakości bije IST na głowę.

ShRek spoko maroko ale zeby miec neta w netii trzeba miec tez i tam telefon a na h.. mi telefon stacjonarny

A to co to czyzby Adsl?
Wole 10 w ist niz 100 na vectrze czy jakies tam telefoniczne syfy :p

pozatym uwazam ze bredzisz i przekonala cie kolorowa ulotka z duzymi liczbami, i skoro prawisz ze to lepiej dziala smiem twierdzic, ze klamiesz badz ist nie miales. zastrzegam ze to tylko moja opinia.
pozdr

Jaki telefon o czym wy piszecie ja mówię o INTERNETI a nie Netii żadnego telefonu nie trzeba wprowadzają skrętkę do domu jest to normalna osiedlówka jak IST tyle że z lepszą ofertą i według mnie jakościowo lepszym internetem. Wiem że obrońcy IST zaraz będą prawić swoje mądrości ale ja wyraziłem tylko swoją opinię i tyle mam 100Mb/s a wy możecie w IST pomarzyć tylko o takiej prędkości.

ok zwracam honor....

a spinguje np o2.pl i wskaze ile to wysyla.
100 ... uwierz to nie tak duzo /^^\\ vectra ma podobno juz 160 haha

ShRek bylem w oddziale netii niedaleko żyda i dostalem info tam , ze jak chce miec u nich neta to tylko jesli mam u nich telefon, tyle w temacie i sie nie sprzeczaj , mam isc i nagrac Ci ta rozmowe

a spoko interneti a nie netii ,nie znam operatora , mi tam IST styka

A Introlan ?

u mnie również często rozłącza internet i zauważyłem też taką zależność, że gdy na moim mailu pojawia się faktura do opłacenia z terminem płatności to dopóki nie opłacę dziwnie jakoś spada transfer... a płacę w terminie tylko jakieś 3 dni po otrzymaniu tej faktury

dlatego zastanawiam się nad zmianą sieci... :P

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org