poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
dr.głuszkowski

Witam , moze zna ktoś godziny pracy dr. Głuszkowskiego ? czy warto do niego iść usunąć zęba ? jakie ma ceny ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: dr.głuszkowski

Godzin pracy nie znam, ja usuwam tylko u p. Głuszkowskiego, ale tego, który przyjmuje na Polowej. Cena koło 100 zł.

Nie ma miłości, są ciężarówki ;)

Raczej warto chodź pierwszy raz wyrywałem zęby. po 100zł za ósemkę, szybko i bezboleśnie

Odradzam, byłam 1 raz w życiu i nigdy nie pójdę, wyrywał mi ząb i leczył tego samego dnia, ani z jednego ani z drugiego nie byłam zadowolona, a szczęka bolała mnie przez 2 tygodnie po wyrwaniu bo tak pan doktor się zapierał. Nie polecam.

jeśli masz ząb do wyrwania to tylko u p. Głuszkowskiego;
usuwał mi siódemkę, która po częstych leczeniach była niesamowicie krucha i przez to kłopotliwa w wyrwaniu, a jednak poszło sprawnie i co też ważne szybko i bezboleśnie zagoiło się dziąsło;

Pióro na hipokratesa też dobrze wyrywa. Zostawiłem u niego pół szczęki i nie było problemów nawet z trudnymi zębami.... Głuszkowski tez podobno dobry, ale ten na polowej

Tak jak ogólnie u wszystkich lekarzy :dentystów opinie różne.Są na + i -Moja na -

Z wyrwaniem to żaden problem, najważniejsze to aby korzenie od zęba nie były splątane z korzeniami od jajek bo wtedy może być problem.

Polecam na Sibirakow P.dr. Poznalski

polecam p.Brzózkę z kolegialnej 1,leczy zęby i wyrywa,nie trzeba latać od dentysty do osoby która wyrywa zęby,przystępne ceny,501250293

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org