Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dr.głuszkowski |
Witam , moze zna ktoś godziny pracy dr. Głuszkowskiego ? czy warto do niego iść usunąć zęba ? jakie ma ceny ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dr.głuszkowski |
Godzin pracy nie znam, ja usuwam tylko u p. Głuszkowskiego, ale tego, który przyjmuje na Polowej. Cena koło 100 zł. ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Raczej warto chodź pierwszy raz wyrywałem zęby. po 100zł za ósemkę, szybko i bezboleśnie
|
|
Odradzam, byłam 1 raz w życiu i nigdy nie pójdę, wyrywał mi ząb i leczył tego samego dnia, ani z jednego ani z drugiego nie byłam zadowolona, a szczęka bolała mnie przez 2 tygodnie po wyrwaniu bo tak pan doktor się zapierał. Nie polecam.
|
|
jeśli masz ząb do wyrwania to tylko u p. Głuszkowskiego; usuwał mi siódemkę, która po częstych leczeniach była niesamowicie krucha i przez to kłopotliwa w wyrwaniu, a jednak poszło sprawnie i co też ważne szybko i bezboleśnie zagoiło się dziąsło;
|
|
Pióro na hipokratesa też dobrze wyrywa. Zostawiłem u niego pół szczęki i nie było problemów nawet z trudnymi zębami.... Głuszkowski tez podobno dobry, ale ten na polowej
|
|
Tak jak ogólnie u wszystkich lekarzy :dentystów opinie różne.Są na + i -Moja na -
|
|
Z wyrwaniem to żaden problem, najważniejsze to aby korzenie od zęba nie były splątane z korzeniami od jajek bo wtedy może być problem.
|
|
Polecam na Sibirakow P.dr. Poznalski
|
|
polecam p.Brzózkę z kolegialnej 1,leczy zęby i wyrywa,nie trzeba latać od dentysty do osoby która wyrywa zęby,przystępne ceny,501250293
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |