Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sklepy muzyczne w łomży i okolicach. |
Co sądzicie o tej branży? Ja osobiście jestem zaskoczony. Pełny profesjonalizm. Pewnie obsługa z branży muzycznej, gdyż nawet nieźle potrafią wytłumaczyć. Multum sprzętu, akcesoriów różnych marek. Tylko wybierać i kupować. wręcz wszystko dostępne - tylko, że większa część to towar głównie na zamówienie. Brawo, rewelacja. W tym mieście jest chyba ze trzy może cztery takie sklepy, no jeden to teraz bardziej internetowy. Chodzi bardziej o te stacjonarne. W jednym to chyba z założenia rosnących cen z roku na rok trzymają taką marżę, że dla wtajemniczonych podpowiem, iż taniej wyniesie z pewnego sklepu u sąsiadów z zachodu ściągnąć sobie towar niż kupić tu na miejscu. Totalne nieporozumienie - Zmieńcie dystrybutora. W innym zaś wystrój z przed lat - wiemy stare, ale jare. No i jeszcze kwestia płatności kartą bankową - Panowie i Panie, na zakupy do takich sklepów tylko z gotówką, gdyż te z założenia poważne sklepy muszą liczyć chyba zyski ze sprzedaży na bieżąco. Jak to mówi jeden z członków tego forum - MASAKRA. MOC z Wami, ale potencjalnie utrzymujcie równowagę.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sklepy muzyczne w łomży i okolicach. |
Masz 200% racji. Pokaż chłopakom, jak się robi prawdziwy biznes muzyczny.
|
|
Albo zmień ziółka.
|
|
Ja zaopatruję się w Konarzycach jak już :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |