Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
uwaga na huliganow!!!!! |
Wczoraj w godzinach okołopołudniowych, w biały dzień, w okolicy Sądu Rejonowego w Łomży przy ulicy Polowej jakis chuligan zaatakował starszą Panią, która szła z mężem (małżenstwo ok 70lat) Napastnik podbiegł i poprostu uderzył starszą panią w twarz, pobił ją, jej mąz nic nie mógł zrobić, krzyczał pomocy, lecz nikt nie zareagował, chciał go dogonic, ponieważ uciekał lecz nikt mu nie pomógł. słuchajcie, czy naprawde jestesmy tak obojętni? dziwicie się, ze chuliganie napadają na ludzi w biały dzień skoro dajemy im taka swobodę działania? Przecież on mogłby również dobrze zaatakować Ciebie, mnie, kogoś rodziny, niewiadomo jakby się to skończyło. I tacy ludzie są bezkarni... cieżko w to uwierzyc, ze ktoś ugania się za ludzmi którzy staraja sie byc uczciwi, albo najlepiej pod koniec miesiąca wlepiać mandaty za jakies tam małe wykroczenia drogowe, a nie zajmą się problemem który naprawde jest bardzo widoczny na terenie miasta.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: uwaga na huliganow!!!!! |
Kolego można o tym debatować i debatować.... Chłopcy z kręgu HWDP to ułomki, bezrobotni debi...le. A wypić się chce, zapalić, więc kaska potrzebna. Na Policję krzyczą na stadionach, a do staruszki wyciąga łapska. Najważniejsze to nie być znieczulonym. Trudno, jak się dostanie w kły, trudno. Ale starałeś się pomóc.
|
|
Też ostrzegam wszystkich.
|
|
mądrze powiedziane.... ale niestety Straż Miejska i nasze odwracanie wzroku to temat rzeka... ale tez nie mozna oczekiwać od strazy miejskiej że bedzię na kazdej ulicy.....
|
|
tak to jet STRAŻ MIEJSKA gania uczniów ze szkół którzy palą na przerwie a nie widzą tego , że aą ininne przewinienia . Policja to samo .
|
|
rzadko kiedy ich widzę, szczerze mówiąc.
|
|
No ale gdyby taki \"uczeń\" nie jarał na przerwie gdzieś w ukryciu, gdzie napierdolo...ne jest kipów, to Policja nie musiałaby interweniować. A tak musi...i traci czas na takich ćwoków zamiast przegonić kilku mistrzów hawudepowców - \"superchłopców\"
|
|
Własnie to mówię, próbuje sie zając czymś miej istotnym, wychowaniem dzieci, od tego są rodzice przeciez, a nie czymś istotnym. Jak on chce sobie zapalic papieroska to zapali go i tak i tak, czy w drodze do domu czy gdziekolwiek.
|
|
Mieszkaniecokolic a Ty widziałeś ta sytuację? Jeśli tak to dlaczego Ty nie pomogles? :)
|
|
no tak jest, dostaja zgłoszenia od szkoly i jadą..
|
|
nie , ja nie widziałem tej sytucji.. Tylko specjalnie chaiłem tu ją ogłosić, bo nikt o niej nie mówi.
|
|
Ich tylko pozornie nie widac. Sa tam gdzie zarobic w zeby nie mozna,np. jak stoi zle zaparkowane auto i mozna mu wlozyc mandat za wycieraczke.
|
|
Mieszkaniecokolic aha.. bo myślałam, że sam byłeś świadkiem tego zdarzenia i nie pomogles tym ludziom. W sumie to dziwić się i się nie dziwić. .według mnie zależy od sytuacji.. ostatnio szłam z dzieckiem na spacer wózkiem i przede mną szło 3 gimnazjalistów i strasznie przrklinali. Zwróciłam im uwagę to jeszcze mi się dostało pare krótkich i długich. A więc a pewnie gdybym była sama i widząc, że ktoś atakuje starszych ludzi zareagowalabym. Natomiast gdybym była z dzieckiem nie wiem jakbym się zachowała. . :)
|
|
Darmo nie dostała, musiała sobie zasłużyć. Bez powodu nikt nikogo nie bije, straż nie jest od zwalczania huliganów bo dzięki nim oni i policja ma pracę. a że zarabiać muszą to też i kasują jeleni bogu ducha winnych. angella
|
|
...czy ta poszkodowana pani nie powinna zmienić męża na \"młodszy model\"...? rudy błazen z druhem
|
|
Angellica ale z Ciebie idiotka, mam nadzieję, że i Ty kiedyś dostaniesz w \" łypę\" na ulicy od jakiegoś \"dresa\" i nie płacz potem tylko na forum, skoro twierdzisz, że za darmo nie leją.
|
|
Angellica widać że wychowałaś się w jakiejś patoli. IDIOTKA!!!
|
|
[qoute]Darmo nie dostała, musiała sobie zasłużyć. Bez powodu nikt nikogo nie bije... Czym ok 70 letnia babcia mogła zasłużyć? Żle spojrzała na idiotę czy zwróciła mu na coś uwagę że ten poczuł się tak urażony żeby bić równą sobie babcię? Szacun dla gościa, z pewnością nie jest frajerem! Nie będzie się jakaś babcia woziła na dzielni! Coś takiego, nie?
|
|
oj, chyba Autor: angellica to nie kobieta a cFana gapa, ciul muzykant z hali
|
|
Widzac taga sytuacje napewno bym zareagowal.Jakie by byly konsekwencje to trudno przewidziec.Trudno przejsc obojetnie kiedy jest bity czlowiek.
|
|
Ta pani za darmo nie dostała musiała się zasłużyć łobuzy mają honor a poza tym to facet 70 lat dlaczego jej nie bronił ??
|
|
Jacek21- czy ty jesteś jakimś tępakiem pomyśl jak starszy Pan mając 70 lat obroni swoją żonę skoro sam \"ledwo\" chodzi.... a łobuzy honoru nie mają... żal mi niektórych wypowiedzi na tym forum. Nikt nie chciałby być właśnie w tej chwili na miejscu starszej Pani.... mam nadzieje, że prędzej czy później znajdą tego \"chuligana\"
|
|
Chyba ktoś ironii nie załapał.
|
|
ironia ironią ale po co głupoty pisać...
|
|
xxxEwElKaxxx sam jesteś tępakiem moja babcie ma 90 lat a dziadka jeszcze po głowie pięścią bije i żadnych łobuzów się nie boi.
|
|
...pogratulować rodzinki, wychowałeś się na przemocy domowej to i na forum jesteś agresywny i napastliwy... rudy błazen z druhem
|
|
takim kretynom jak Jacek powinno się zabraniać wypowiedzi na publicznych forach...
|
|
Jacek21 gratuluje Ci takiej rodzinki
|
|
patologia w rodzinie,
|
|
Rodziny się nie wybiera ale taką mam babcię jak se przypomni że dziadek ją zdradził zaraz go bije .
|
|
Autor: Indar (82.139.160.---) Data: 04-11-14 20:09 [qoute]Darmo nie dostała, musiała sobie zasłużyć. Bez powodu nikt nikogo nie bije... Czym ok 70 letnia babcia mogła zasłużyć? Żle spojrzała na idiotę czy zwróciła mu na coś uwagę że ten poczuł się tak urażony żeby bić równą sobie babcię? Szacun dla gościa, z pewnością nie jest frajerem! Nie będzie się jakaś babcia woziła na dzielni! Coś takiego, nie? odp: No jako 70/80 latka to może nie zasłużyła 9chociaż mogła go do dzielnicowego podkablować ewentualnie za okupacji mogła być konfidentką i na gestapo donosić nie? Czytałam kiedyś że gościu w UB pracował i dopiero jak miał 80 lat to mu jaj.,a obcieli. Co do męża że nie mógł bronić żony to można zapytać a po co? może i sam by jaj chętnie przylał a jak by chciał to by szczyzoryk z sobą nosił nie? angella
|
|
Kurde, nie wierzę. Nie wierzę jak to czytam.
|
|
Indar, nie dyskutuj z idiotką.
|
|
angella po ile cie silny kupil bo chyba w promocji bylas?
|
|
Dobra, załóżmy, że angellica pisze poważnie (wątpię, że można być tak \"innym\", ale załóżmy, że tak)... Powiedz mi dziewczyno (bo podejrzewam, że masz coś wspólnego ze zboczeniem w stylu JP czy HWDP) dlaczego taki dresik miałby mścić się na praktycznie bezbronnej kobiecie za stare dzieje, skoro sam nie potrafi uszanować tego co jest obecnie? Bardzo możliwe, że nie rozumiesz pytania, dlatego podpowiem, że chodzi o wspomniane HWDP, wandalizm, brak kultury itp... Może to właśnie współczesnym dresom trzeba będzie za parę lat uciąć to i owo jako karę za to, co robią teraz?
|
|
http://4lomza.pl/index.php?wiad=37605 łobuz złapany , teraz czekamy na \" pokazówkę\" tak dla przykładu i odstraszenia innych
|
|
Zgadza się że policja i straż miejska zajmują się pierdołami, nie dawno radiowóz policyjny z błyskającym się kogutem stanął, wyszło 2 policjantów bojowo nastawionych, myślałam że to jakaś poważna akcja a to tylko....dziadek nie zdążył przejść na zielonym świetle przez przejście i zahaczył o czerwone.. Smutne ale prawdziwe
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |