Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Na POZNAŃSKIEJ SMRÓD A RONDO ROBIĄ! |
Siemka wszystkim! Chcem wam powiedzieć,że niby Browar Łomża jest dużą firmą no i znaną ale sobie nie wybrażacie jak czasami śmierdzi w nocy lub w dzien to jest lekka przesada! Wytrzymać nie można! Buduja ronda niech lepiej sie wezmą za oczyszczenie tego powietrza! Powinni zapłacić odszkodowanie mieszkańcom ul.Poznańskiej!!!! Co sadzicie o tym??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Na POZNAŃSKIEJ SMRÓD A RONDO ROBIĄ! |
mnie tam nie przeszkadza, bo nie czuje... :) ![]()
|
|
Ten smród to nie z browaru a z krochmalni od prezesa kiełczewskiego.
|
|
BIERNACZENTO BO TY PEWNIE JESTES Z POZNANSKIEJ I DLATEGO RZADASZ ODSZKODOWANIA. FAKT ZE TEN SMRÓD JEST PASKUDNY I CZASAMIC CIEŻKO WYTRZYMAĆ ALE CÓŻ TAKIE NASZE ŁOMŻYŃSKIE UROKI. A CO WSPÓLNEGO MA Z TYM RONDO?? ONO TEŻ JEST POTRZEBNE.
|
|
na poznanskiej zawsze je balo ? je bie i je bac bedzie i nic sie nie zmienie... chyba ze sie zdymmisjonuje ;))) uga buga haba haba ;))
|
|
kacz no wzupełnosci się z tobą zgadzam! Ale żebyscie pobyli tu z miesiac tobyście zobaczyli! Niech zainwestują lepiej w wentylatory! Krochmalnia wcale nie mysli o mieszkańcach ul.Poznańskiej!!
|
|
na poznanskiej zawsze je balo ? je bie i je bac bedzie i nic sie nie zmieni... chyba ze sie zdymisjonuje ;))) uga buga haba haba ;)) ~~~~~~ TAK POWINNO BYC A NIE TAK JAK WYZEJ ALE TO CHYBA KAZDY ROZSADNY I LOGICZNIE MYSLACY CZLOWIEK ZROZUMI E TOOO !!!!
|
|
Biernaczento po pierwsze primo: co ma rondo do wentylatora?? po drugie primo: co ma wiatrak do krochmalni?? po trzecie primo, w końcu co miałeś na myśli tworząc ten wątek?? Powiedz mi jedno jak sobie wyobrażasz sytuację z wentylatorami?? Jak chcesz wentylować zapach który znajduje się na zewnątrz budynków produkcyjnych?? Wali, jak to sam napisałeś, ze zbiorników niczym nie przykrytych wolno stojących. I nadal nie daje mi spokoju Twoje zbulwersowanie rondem na Poznańskiej?? P.S. Sam pracuję na Poznańskiej (niekoniecznie na Broważe czy Krochmalni) i wiem jak ten zapach daje się we znaki, ale przyjmuję go jako część kolorytu tej ulicy. Tam tak być musi :) pozdrawiam M
|
|
|
jak ci przeszkadza smród to sie wyprowadż na wiochę tam terz wali ale innaczej jaś
|
|
Rondo nie jest zbytnio potrzebne robią z Poznańskiej miasto wentylatory napewno by pomogły agdybyś tu pomieszkał to byś się przekonał jak to pachnie! A co do tych zbiorników wolno stojących to powinni coś z tym zrobic!
|
|
|
|
kiedyś tak nie śmierdziało teraz to tak wali że szkoda gadać .Podobno ma się zmienić ustawa więc może coś się zmieni .
|
|
Do Biernaczento! Biernaczento najpierw skup się na swojej polszczyźnie bo jest bierna....A że wali z "Browaru" to inna sprawa - fakt - coś z tym trzeba zrobić. Jednak z drugiej strony to jedyny większy zakład produkcyjny w regionie, a produkcja ma często to do siebie, że wydzielają się wszelkie niepotrzebne związki oraz substancje i są odprowadzane do wody, powietrza, itd. I jeszcze co do podukcji, to mogłoby byc więcej tego typu zakładów (jednak nie trujących), a nie na każdym kroku w tej Łomży handlarzyna.... Pozdrawiam i zyczę trafnych i błyskotliwych przemysleń :)
|
|
|
Biernaczento--> JAKI TY JEBNIETY JESTEŚ MAŁOLACIE . WENTYLATORY TO SOBIE W TYŁEK WCIŚNIJ. I SAM SIĘ OCZYŚĆ.
|
|
zalew smrodu powinni oczyscic i mozxna bylo by sie tam kapac,podobno 30 metrow glebokosci mam. A co do Biernaczento to ja mieszkam od samego poczatku na poznanskiej, smrod jest glownie w czasie kampani ziemiaczanej. Nie wiem ja sie jakos przyzwyczailem do poznanskiej ze nic mi nie smierdzi.... ____ ^_^
|
|
Biernak HAHAHAHAAHAHA WIATRAKI o typek.TO POWINNI KURDE DO LASU TO KROCHMALNIE PRZENIESC ( NA ODLUDZIE)
|
|
bosiek33 no masz racje troche przesadziłem z tymi wentylatorami ale z tym smrodem to przesada!! I TAK POWIEM||||
|
|
BIERNAK NIE WIESZ KIM JESTEM?....brat tysiaka,,,,.....cioteczny......bartek
|
|
CO MA RONDO DO SMRODU~!!!!!!!!!!!1
|