Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kredyt na dom |
Przeglądam sobie kalkulator kredytów na dom - zastanawiam się który z nich jest najkorzystniejszy? Czy korzystaliście kiedyś z tego typu form pożyczania pieniędzy? Macie jakieś doświadczenie?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kredyt na dom |
podbijam jestem ciekawa
|
|
Najszybciej to prowident.
|
|
kalkulatory kredytowe to tylko zarys, wstępny szacunek kosztów itd. Konkretną ofertę poznasz bezpośrednio w bankach lub u doradców kredytowych Uśmiech na twarzy Miód w sercu Ołów w pięściach
|
|
Kalkulator swoje a bank swoje. Orientowalem sie w ofertach, wczesniej korzystajac z kalkulatora dostepnego w internecie. Na miejscu jednak okazuje sie, ze dochodza inne koszta ktorych kalkulator nie uwzglednia, albo odwrotnie i bank, aby zyskac klienta daje lepsza oferte. Takze lepiej pochodzic i poszukac i co najwazniejsza decydowac sie na kredyty w sprawdzonych bankach, ktore maja juz jakis staz na rynku i marke.
|
|
Prędzej banki Ciebie sprawdzą.
|
|
Pomogę w uzyskaniu kredytu.pożyczki.leasingu Witam serdecznie. Macie problemy w uzyskaniu środków finansowych na określony cel,zadzwoń a postaram się pomóc. Doświadczony Doradca finansowy w renomowanej firmie tel 660561196 BB
|
|
becia a czy to bez BIK czy z BIK jest? ja zastanawiam się nad zastawieniem złota bo czytałam tutaj http://www.moneynow.pl/ że jest też taka możliwość żeby dostać pieniadze. co o tym myślicie?
|
|
ja kredyt na dom, brałem w Bank Barcin - SKOK i jestem zadowolony :) Sprzedaje odzież używaną jako hurtownia odzieży używanej: http://werona.biz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |