Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie mozna zorganizowac 18 ?? |
Jak myslicie ktory lokal by byl najodopowidniejszy ?? Bo chyba mam problem !!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie mozna zorganizowac 18 ?? |
Żaden lokal !. Plener jest genialnym miejscem na zorganizowanie takiej imprezki. Wiecie, ognisko gitarka itp. Świeże powietrze i dla co bardziej "zmęczonych" imprezowiczów pełen kontakt z przyrodą. ![]() ________ Malachit
|
|
Lokal Rampa Vip polecam. Fajny klimat no i wzglednie tanio. Z DJ mona dobrze sie dogadac :)
|
|
polecam korone!
|
|
7kier, yama, rzymianka(dobry lokal dla palaczy-tzw. "dymianka" )ale to zalezy od ilosci osob
|
|
czlowieku po co masz wynajmowac knajpe jak ta,niej ci wyjdzie jak zrobisz impreze na swiezym powietrzu, i zadnych wiekszych strat po imlprezie nie bedzie, kible nie beda zajmowane przez napalone pary,
|
|
No przecie cycq o tym pisałem, no ale przecie snobizm... ![]() ________ Malachit
|
|
Oj, Malachitku! Myślę, że to nie tyle snobizm, co lenistwo zwyczajne... Przygotowanie imprezki to pryszcz, ale pomyśl o sprzątaniu po takowej, np. w "domu i zagrodzie" - brrrr! A maładzioż fantazju imiejet.
|
|
Zgadzam się z Malachitem-to jest snobizm. "Bo co powiedzą inni jak ja zrobię w plenerze!Jak nie będzie schabowego z frytkami .."itp Wygodnictwo może też, ale głównie (jak to u nas zwyczajowo) zastaw się a postaw się...:) G a z e l a ![]()
|
|
Żadna knajpa choćby "najlepsiejsza" nie da takiego klimatu jak płonące nocą ognisko, aromat dymu i śpiew dobywający się z kilkunastu(dziesięciu) gardeł wzmocniony i umelodyjniony jedynie słusznym piwem, ew czymś o większym powerze :). ![]() ________ Malachit
|
|
najlepiej to w domu z rodzicami se wypic na 18 ![]() ,,Jebac Konfidentów i Scigania Organy"
|
|
polecam Rzymianke
|
|
Ja również polecam rzymiankę ;-) tam jest miejsca tak na 50 osób no i bardzo miły barman a z Tomkiem też da się dogadać (chodzi mi o DJ) to spoko lokal... Jestem zmienna jak pogoda, czasem zbyt pewna siebie, ale przeciez to nie powód, aby dzisiaj zmienic siebie!!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |