sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Sklep z kamerkami

czy ktoś z was się orientuje, czy w Łomży jest jakiś sklep ze sporym wyborem kamer sportowych? Interesuje mnie konkretnie ten model: http://fripers.pl/product_info.php/info/p2893_REDLEAF-RD60-720P-Sport-camera-Aluminium.html ale chciałabym obejrzeć go live przed kupieniem. Ogólnie szukam kamerki, która by mi podziałała w śniegu, na snowboardzie, jezeli jestescie w stanie polecić inny model, w miarę tani (do 4 stów) to będę mega wdzięczna.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Sklep z kamerkami

polecam kamerę Mobius zobacz w necie informacje i niej. Jest dość tanai i nie ustepuje jakościa bardziej renomowanym kamerom. Ja ją używam i jest super

lateks

bierz model z szerokim obiektywem dostepna przez internet

lateks

to co proponujesz to pikuś w stosunku możliwości Mobiusa który nagrywa full HD na 30 lub 60 fsb a także wykonuje filmy w technicze poklatkowej

lateks

Dziękuję za komenty! a jaki jest koszt tej kamery?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org