Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czym do szkoły?? |
Jako młody (18 letni) kierowca zastanawiam się nad kupnem samochodu. Właściwie to zdany jestem na rodziców, bo sam jeszcze nie zarabiam. Chciałbym poznać opinie osób w podobnym wieku jak ja. Czy lepiej kupić dość stare i tanie polskie auto (np. poloneza czy malucha) czy lepiej kupic coś droższego, co posłuży troche dłużej. Warto też dodać, że samochód ten posłuży mi właściwie jedynie do jeżdżenia do szkoły i zpowrotem, więc zbyt wiele kilometrów rocznie nim nie zrobię. Proszę o komentarze :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czym do szkoły?? |
Proponuje Golfa, koniecznie diesla - mało pali, bedziesz smigał jak gosć :)
|
|
o, o, o.... Golfik w dieslu to jest to- nie do zdarcia. Racja Tomek!! Wódki mu...
|
|
Sugerowałbym coś bardziej bezpiecznego. Audi A6, A8, BMW seria 7, Mercedes S klasse, Saab 9-5, czy Volvo S 70
|
|
(...)Czy lepiej kupić dość stare i tanie polskie auto (np. poloneza czy malucha) czy lepiej kupic coś droższego, co posłuży troche dłużej.(...) Faja, zastanowilabym sie nad tymi propozycjami, bo jesli masz wydac wiecej na naprawe niz na same dojazdy to.... a golfik...calkiem przyjemne;) °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
przelicz wszystkie koszta i zobacz czy np.taxi nie bedzie tansze jezdzilismy we trzech to po 1zl nam wychodzilo :)kilka lat temu,ale chyba ceny nie ,,poszly,, zx
|
|
.
|
|
oooj abym ja mial takie problemy. Wiesz jak masz nadzianych starych to bym kupil nowe auto z malym silnikiem. A czy Lomza jest tak wielkim miastem? przeciez zawsze mozna isc piechoto. Zreszto wybor nalezy do Ciebie.
|
|
ja do budy jeżdże żółto czerwono limuzyni MPK
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |