sobota, 12 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
RADIOWOZ

CZESTO WIDZE RADIOWOZ POL MIEDZY KOSCIOLEM A ORLIKIEM DOLADNIE UL KATYNSKA DZISIAJ TEZ PODJECHAL RADIOWOZ DO GRUPKI MLODZIEZY CZY MLODZIEZ NIE MOZE JUZ SIE SPOTKAC ZE SOBA ODRAZU JEST PODEJRZENIE DZIWNE

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: RADIOWOZ

NIE MUSISZ KRZYCZEC

Masakra ...

Może ktoś dzwoni z prośbą o interwencję. Poza tym gówniarzom włos z głowy nie spadnie jak ich skontrolują, chyba że spadnie?

Co za czasy ... gófniarze nie mogą już spokojnie trawy kupić ..

http://kresywekrwi.blogspot.com/?m=0

SKORO TAK TO NIE DOCIEKAM

Policyjne Miasto Łomża nigdzie nie można się ruszyć jak trzech siedzi na ławce to już dewotka dzwoni po RADIOWOZ chore te miasto .

CHYBA MASZ RACJE JACEK21

Cieszcie się dzieciaki, że po straż miejską nie dzwoni, bo tam gazowanie za niewinność :)

DZIWI MNIE TYLKO TO ZE TO MIEJSCE GDZIE CIAGLE PODJEZDZA RADIOWOZ JEST NA UBOCZU CI CO TAM STOJA MLODZIEZ CZY TEZ STARSI NIE PRZESZKADZAJA NIKOMU NIE WIEM O CO CHODZI

Łomża to policyjne miasto :). Ostatnio zostałem zatrzymany i spisany , powód podany przez Panią policjantkę : \"biegam w kapturze i dresach po 23:00\" ...

Dzieci nie przeżywajcie... Niewinny nie ma co się martwić

Niewinny nie ma o co sie martwić,ale troche to irytujace jak siedzisz z kumplem i czekasz na kogoś a tu podjeżdzaja i pytaja, skad, po co, dlaczego, itp... Policyjne państwo

Niech jeżdzą i niech kontrolują. Niech na 100 sprawiedliwych znajdą jednego złego to już dobrze.

80% Łomżyńskiej młodzieży nie stać iść do baru bo tam rządzi BLM co za mleko dostają dużą kasę a tu w miecie jak małolat zarobi na budowie 1000zł z czego dla mamy trzeba dać na życie 400 zł to jeszcze na podwórku nie może spokojnie z koleżanką posiedzić na ławce tylko zaraz sie czepiają i przeszukują kieszenie .

goshhh... jeżdżą- źle. nie jeżdżą- jeszcze gorzej. Ludzie zdecydujcie się czego chcecie. Może mieli powód żeby to miejsce mieć na uwadze?

niech się wezmą za przestępców a nie za małolatów

a Ty weź się za robotę

kto Ci Jacek21 broni zarabiać dużej kasy ?
czyjeś tylko potrafisz liczyć ?

Andrzej W.

tam chodzi o picie alkoholu

Ja tu nie pisze o sobie tylko o sytuacji młodzieży w Łomży że czuje się prześladowana powinno więcej być edukacji ze strony policji a nie tylko mandaty.

Ja tam jestem młodzieżą i nie czuję się prześladowany.

Autor: Walduś (---.tsunami.pl) Data: 20-10-14 08:18

niech się wezmą za przestępców a nie za małolatów

wlasnie w tej mlodziezy najwiecej jest przestepcow

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

rolnictwo
Sprzedam konstrukcje, namioty foliowe 30x7 m - 2 sztuki. Piec nadmuchowy do folii 50 kW, ciągnik C60 i maszyny rolnicze.
tel. 518362475
różne
Kulturalny 39 letni kawaler z własnym M pozna Panią w stosownym wieku w celu założenia rodziny. Jeśli doskwiera Ci samotność zadzwoń lub napisz SMS.
tel. 602530240
usługi
Pranie dywanów w kąpieli wodnej metodą Na Wskroś, profesjonalne pranie przy użyciu urządzeń pralniczych. Odbieramy dywany od klienta. Ozonowanie dywanów Gratis!!!
tel. 506104087
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org