Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
sklady wegla jakosc |
Ostatnio zakupilem wegiel w okolicach lomzy po 890zl.ze niby to polski wegiel kalorie mial miec okolo 30.jak go rozpalilem okazalo ze ledwo grzeje,totalna porazka jak za ta kase.co myslicie o skladach opalu kto ma dobry opal tylko sie nie reklamowac.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: sklady wegla jakosc |
na placu u kurpia tam co biedronka maja dobry wegiel ten najdrozszy ok 870-890 jest rewelacja popiolu zostaje garstka jak po drzewie bralem gruba kostke Andrzej W.
|
|
W mrówce na poznanskiej mają bardzo dobry ekogroszek workowany po 720zł/t, kaloryczność 23, ale prawdziwa i sprawdza się super
|
|
w Łomży wszyscy mają ruski, na stacji Pryma brałem kiedyś workowy firmy Jabret czy Jawret jakoś tak, był dobry, mało popiołu ale drogi i dolne worki bardzo mokre. Jeśli masz piec z podajnikiem tłokowym to polecam z Nowogrodzkiej ze starej targowicy, a jeśli ślimakowy ... ? ja przywiozłem sobie z Ostrołęki z OBI ( pali się dobrze , popiól w normie, i taka sieć sklepów myślę że nie leci sobie w konia jak ci nasi Łomzyńscy i pod-Łomżyńscy biznesmeni . pozdro Paradox
|
|
Teraz węgiel to prawie w każdym sklepie sprzedają. Jeszcze trochę i w Biedronce będzie można kupić. W Tesco już jest :)
|
|
Pod tym linkem jest katalog węgla wystarczy spytać z jakiej kopalni węgiel. czysteogrzewanie.pl/zakupy/katalog-polskiego-wegla/
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |