sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Tablet do 1200 zł

Planuję kupić tablet w budżecie do 1200 zł. Najlepiej na Android z wyświetlaczem 10\". Będę go głównie użytkował do pracy, internet itd.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Tablet do 1200 zł

Miło z Twojej strony, że podzieliłeś się z nami swoimi planami.

W domyśle pytałem jaki tablet kupić. Zapytam więc wprost - bo widzę, że niektórzy to śmieszki.

Jaki tablet warto kupić?

Aż zachciało mi się kliknąć \"Lubię to!\" pod drugim postem, ale nie widzę tego guzika :(

Jest dosłownie całe multum portali zajmujących się testami, recenzjami, porównaniami tabletów, a Ty przyszedłeś zasięgnąć opinii na forum 4lomza.pl... gratuluję. Od siebie polecę Galaxy Tab Pro 8.4 (10.4 jest zdecydowanie za duży, a przez to nieporęczny).

No dobra. W takim razie sam postaram się dorzucić coś od siebie. Tak do tysiaka to warto jest się zainteresować dwoma:
Sony Xperia Tablet Z
Lenovo Yoga 10
Oba 10 calowce. Parametry różne, Sony jest trochę lepsze. Tutaj masz porównanie tych dwóch:
http://comperio.co/pl/tablety/sony-xperia-tablet-z-16gb-vs-lenovo-yoga-tablet-10-hd.html. Nie będę wymieniał tutaj wszystkich parametrów.
Sam wybrałbym Sony chociaż niektórzy wolą Lenovo z uwagi na mocną baterię ( producent obiecuje ponad 18 godzin chociaż moim zdaniem będzie to jakieś 15 godzin).

Jak już gdzieś pisałem, radzę dołożyć trochę i kupić asusa t100 - masz i tablet i laptop, na windowsie, czyli możesz wszystko na nim zrobić. Przyjemnie to działa i bateria trzyma długo. Poczytaj sobie o nim.

A ja zaglądam na ranking tabletów http://www.szukamrecenzji.pl/artykul/ranking-tabletow.html

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org