Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tablet do 1200 zł |
Planuję kupić tablet w budżecie do 1200 zł. Najlepiej na Android z wyświetlaczem 10\". Będę go głównie użytkował do pracy, internet itd.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tablet do 1200 zł |
Miło z Twojej strony, że podzieliłeś się z nami swoimi planami.
|
|
W domyśle pytałem jaki tablet kupić. Zapytam więc wprost - bo widzę, że niektórzy to śmieszki. Jaki tablet warto kupić?
|
|
Aż zachciało mi się kliknąć \"Lubię to!\" pod drugim postem, ale nie widzę tego guzika :(
|
|
Jest dosłownie całe multum portali zajmujących się testami, recenzjami, porównaniami tabletów, a Ty przyszedłeś zasięgnąć opinii na forum 4lomza.pl... gratuluję. Od siebie polecę Galaxy Tab Pro 8.4 (10.4 jest zdecydowanie za duży, a przez to nieporęczny).
|
|
No dobra. W takim razie sam postaram się dorzucić coś od siebie. Tak do tysiaka to warto jest się zainteresować dwoma: Sony Xperia Tablet Z Lenovo Yoga 10 Oba 10 calowce. Parametry różne, Sony jest trochę lepsze. Tutaj masz porównanie tych dwóch: http://comperio.co/pl/tablety/sony-xperia-tablet-z-16gb-vs-lenovo-yoga-tablet-10-hd.html. Nie będę wymieniał tutaj wszystkich parametrów. Sam wybrałbym Sony chociaż niektórzy wolą Lenovo z uwagi na mocną baterię ( producent obiecuje ponad 18 godzin chociaż moim zdaniem będzie to jakieś 15 godzin).
|
|
Jak już gdzieś pisałem, radzę dołożyć trochę i kupić asusa t100 - masz i tablet i laptop, na windowsie, czyli możesz wszystko na nim zrobić. Przyjemnie to działa i bateria trzyma długo. Poczytaj sobie o nim.
|
|
A ja zaglądam na ranking tabletów http://www.szukamrecenzji.pl/artykul/ranking-tabletow.html
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |