Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mecze II ligi w Łomży czy Mławie? |
Czy ktoś z klubu może odpowiedzieć gdzie swoje mecze będzie rozgrywała drużyna ŁKS-u.Pierwsze informacje które zaczeły pojawiać się to że stadion w Łomży został dopuszczony warunkowo!!!!!.Teraz pojawiają się informacje że w Mławie.Chyba jest choć jedna osoba w klubie która może wyjaśnić tą sprawe.Czy to jest jakiś problem żeby klub II ligowy oficjalnie wyjaśnił tą sprawę że mecze będą odbywać się w Łomży /czy na jakimś innym stadionie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mecze II ligi w Łomży czy Mławie? |
Ja to plotki slyszalem od znajomych z ostrołęki że u nich na stadionie ŁKS bedzie mecze rozgrywał....
|
|
a mi znajomy z Piatnicy mowil, ze napewno bedziemy u nich grali, a to dlatego, ze Piatnica jest blizej Łomży :| czytajcie troche to co jest napisane w wiadomosciach na 4lomza.pl, a bylo napisane iz ŁKS otrzymal licencje na stadion, a PZPN przymknal oko na niedociagniecia, ktorych jest pelno ![]()
|
|
Do Krzycho ... Jeśli dostaniemy licencję będziemy grali w Łomży . Umowa z Mławą to warunek konieczny przy złożeniu wniosku do PZPN. Nie wiem tylko jak bedzie kiedy zacznie się modernizacja stadionu , ale myślę że to będzie roztrzygał nowy Zarząd ŁKS-u i Władze Miasta. Pozdrawiam
|
|
Mi kumpel ze śniadowa mówił ,że ŁKS pewnie tam będzie rozgrywał swoje mecze
|
|
Można spróbować się porozumieć z klubami II ligi i kilka meczów zagrać kolejno na wyjeździe w czasie remontu, na wiosnę odrobimy u siebie.
|
|
***** , nasz stadion został dopuszczony warunkowo do gry w II lidze , muszą tylko założyć monitoring , poprawić ogrodzenie i murawe i gramy u nas
|
|
... został dopuszczony ? niesamowite rzeczy sie dziją nad ta narwią cuda :D ![]() _,.-*'^'*-.,_,.-*'| HOTVIG |'*-.,_,.-*'^'*-.,_ admin. of DTP TEAM http://dtpstudio.xt.pl
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |