Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Romet Kadet co sadzicie ?? |
Witam, czy ktos mial okazje pojezdzic takim motorowerem jak romet kadet ?? czy szybko sie jezdzi z dwubiegowa skrzynia ?? ogólnie za ile warto go kupic ??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Romet Kadet co sadzicie ?? |
człowieku 2 biegowa skrzynia i szybkośc?? już tu masz odpoiwedź a co do cen www.allegro.pl
|
|
Romet Kadet ma taki sam silniczek jak motorynka pony tylko z tą różnicą że ma koła większe i bak w kształcie prostopadłościanu (kanciasty). Wyciąga gdzieś ok 40 km/h ale jest to "rżnięcie" silnika. Polecany dla starszych panów na dojazdy na działkę, a nie dla młodych i gniewnych. W odróżnieniu do Kadeta polecam WSK. 3 lub 4 biegową (z tym że jest to motocykl) wyciąga 80-100 km/h no i na tym sprzęcie da się poszaleć. Odbiedy dawcą mozna zostać ;-)) he he he. Wolniej jedziesz, dalej zajedziesz.
|
|
Szyna chciałeś przeciez kupić WSK czy coś takiego. I co? Juz nie kupujesz? A moze chcesz kupić MZ ETZ 150?
|
|
metheor mi nie pozwala ojciec kupywac motoru na prawko kat. a !!, mam tyko motorową kartkę, spox ty za ile chcesz opylic ogarka ??!!
|
|
to jaką maszyne polecacie ktora jest na karte motorow. i do 300 zł ??
|
|
ja polecam jawke 50, mam taka do sprzedania jest zarejstrowana i oplacona i na chodzie trzeba tylko wyregulowac sprzeglo i przyspawac stopke od hamulca a tak wszystko ok hehe i mozna nawet na tym poszalec to jest dobre do nauki heheeh cana ktora mnie interesuje to 200zl i do tego dodaje worek czesci i 2 rame od jawki skutera:) Lomzes
|
|
Szyna ale ja nie mam żadnego ogara
|
|
Lomzes podawaj swoje GG sie dogadamy z tym kupnem
|
|
Kadet co sadzicie ?? Super człowieku normalnie gangsterka hehhehe :P
|
|
jak tam Szyna nabyłeś brykę? jak śmiga w te upały? Stosujesz "chłodzenie cieczą" czyli zimny kubeł na łeb cylindra?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |