Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ekipa lub osoba do remontu/wykończenie |
Proszę o informacje od osób które wykańczały, lub remontowały gruntownie swoje mieszkania o polecenie ekipy lub osoby do remontu. Może jakieś strony interentowe, zdjęcia, kogo polecacie a kogo nie. Mam 62 metry do wykończenia, jakiś konkretny kontakt najlepiej na maila: henrykpiasecki@vp.pl Natomiast tu można pisać kogo polecacie Dziekuję
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ekipa lub osoba do remontu/wykończenie |
na kiedy ma byc to zrobione ??
|
|
czerwiec - lipiec - max do końca sierpnia
|
|
proszę napisać do mnie na e-maila adriano19892008@wp.pl a przeprowadzimy ten remont profesjonalnie... w treści e-maila proszę podać adres gdzie można obejrzeć tą pracę i jakiś numer tel. pod którym można z Panem porozmawiać... A co do ceny? z ceną napewno się dogadamy:) czekam na e-maila adriano
|
|
może ktoś ma jakiś namiar na dobrą ekipę ( tj nie pijącą i konkretną )
|
|
ja mam namiary na dobra ekipe, bardzo sprawnie wyremontowali mi mieszkanie, bardzo cenne byly fachowe rady tego pana. nie gwarantuje ze beda mieli wolne terminy lecz mozna sprobowac. tel. 696734237
|
|
możesz mi przesłać fotki ? ? odezwij sie do mnie na maila : henrykpiasecki@vp.pl
|
|
ja znam znakomita ekipe, tylko musze meza spytac o nr tel poprostu mieszkanie wykonczone od podstaw ze mucha nie siada, nie ma nawet do jakiegos szczegolu sie dowalic cud miod
|
|
klientka: to prześlij mi zdjęcia jak możesz henrykpiasecki@vp.pl
|
|
Witam!!! Gorąco polecam fachowca, który ma firmę remontową o nazwie "ALF". Wiem że to solidna dobra firma. Jej własciel dba o porządek i o to aby pracownicy nie naprzykrzali się klientom. Podaje nr telefonu:604-933-798.
|
|
Ponawiam temat. Potrzebuję kogoś do wyremontowania małego mieszkania na początku przyszłego roku. Proszę o polecenie. Z góry dziękuję.
|
|
poszukaj prywatnych osob nie bierz firm
|
|
WItaj, w tamte wakacje przeprowadzalam gruntowny remont mieszkania, ktore de facto otrzymalam w spadku po starszej osobie, remont robila osoba prywatna ale az nie moglam uwierzyc ze z tak straszneg i oplakanego stanu zrobilo sie jak w palacu, no moze przesadzam ale szoku doznalam, nie gwarantuje ze beda wolne terminy mam numer telefonu jakby byl przydatny, 507383860 polecam wszystkim znajomym i nikt jeszcze nie byl niezadowolony, pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |