czwartek, 20 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
geje

Gdzie sie spotykaja geje w Lomzy? Czy wogole sa?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: geje

Ino to ino tamto ino wszystko w dupie mam to.

Człowieku lepiej kończ temat, bo zaraz cię zlinczują. Nie ma sensu.
Ale zapewniam Cię, że geje w Łomży są i mają się całkiem dobrze :D

dream on

A co, chcesz im przylać z kumplami, czy się zaprzyjaźnić bliżej?

niestety to forum nie jest otwarte na tego typu tematy i za chwile posypie sie po Tobie grad najrozniejszych wulgaryzmow.
oczywiscie ze w Lomzy sa geje i pewnie maja swoje jakies prywatne miejsce ale wiekszosc z nich nie przyznaje sie do tego kim sa.dlaczego......?mysle ze jesli ten temat sie chwile tu utrzyma to bedziesz wiedzial co mam na mysli.
jesli szukasz bo nalezasz do tego srodowiska to poszukaj inaczej ,nie tu na tym forum-natomiast jesli szukasz zeby sie nabijac z ich orientacji seksualnej to za chwile bedzie was wielu.

gay się odezwali :):)
szachmat pisze się gay
patrzę bamato bronisz swoich

Łomża, Łomża, Łomża . . .

mistrz na twoj temat i z toba nie ma co dyskutowac-spojrz sobie na moje posty-mam na imie marta madralo.
a znizajac sie do twojego poziomu-ty wiesz doskonale jak sie powinno o tobie mowic -ty jestes gay a nie gej!!!!

Musicie zauważyć jedną bardzo ważną, zasadniczą różnicę. Geje, a homoseksualiści to w ogóle co innego. Homoseksualiści istnieli od zawsze, ale się nie ujawniali, żyli sobie w spokoju, nikomu się nie narzucając i na pewno jest teraz takich sporo (według szacunków około 3% społeczeństwa). Często nawet nie miał/miałabyś pojęcia, że ktoś jest homoseksualistą. Natomiast geje domagają się legalizacji małżeństw, adopcji dzieci i innych wypaczeń, przyczyniając się do całkowitego upadku moralnego, a także niszczenia tradycji i obyczajów w społeczeństwie. Mają zdecydowane, lewackie poglądy
- wyglądają wiadomo jak. O gejach w Łomży nie wiem, ale uważam, że na tak duże miasto, na pewno są jacyś homoseksualiści.

"Nikt nie jest bardziej zniewolony niż ci, którzy błędnie myślą, że są wolni"

Hahaha same geje i lezby.

Pomysłowo.

mistsz jes gejem i spotyka sie na skateparku z tatom

Dobromil, nikt Cię nie prosił, żebyś im swoich przyjaciół opisywał...

to mu pojechał he

jaś jest les

a ja nie mam nic przeciwkom gejom, a lesbijki to nawet lubie ogladac:)

Osiem przeczytałam toje intelektulane wypierdziny im musze ci przyznać ,że przepraszam wszystkich gejów i innych mieszkańców tego miasta ,że mamy takiego głupiego mieszkańca. No ale cóż zyjemy w wolnym kraju i nawet taki dureń może pisać takie głupoty.

Robotnica

Widzisz, możesz być z siebie dumna bo na stałe już tu nie mieszkam ;) lewactwo to do siebie, że wyzywa innych, bo nie mają racjonalnych argumentów.

osiem zobaczymy co powiesz, jak Cię homo zacznie podrywać w natrętny sposób, a będzie coraz gorzej, gdy dla Ciebie to normalne. Gdy nie zareagujemy, zamiast pytania do dziewczyny, jak masz na imię, to będziemy się pytać: homo czy hetero?

Nie zrozumieliście mnie najwidoczniej. Ja jestem przeciwny rejestracji takich związków. Małymi kroczkami do dużego celu. Teraz chcą "TYLKO" rejestracji związków partnerskich, potem będzie "TYLKO" małżeństw homoseksualnych, a zakończy się "TYLKO" adopcją dzieci. I z tym trzeba walczyć, każdy zdrowo myślący człowiek to dostrzeże. Wyobraźmy sobie, że dwóch pedofilów zawiera fikcyjny związek małżeński, aby adoptować dzieci. Kto za to będzie odpowiadał? Dlatego jestem całkowicie przeciwny wszelkim organizacjom gejowskim i lesbijskim, a także osobom typu pan(a może pani? - nie wiem za kogo robi) Biedroń. Homoseksualistów, którzy chcą spokoju, nie uczestniczących w takich organizacjach, nie demonstrujących swojej orientacji, powinniśmy zostawić w spokoju. To co ci ludzie robią prywatnie w swoich domach to tylko i wyłącznie ich sprawa, nie dobierajmy ludziom wolności i prywatności. Należy tępić natomiast GEJÓW I LESBIJKI właśnie tych, którzy nachalnie demonstrują swoją orientacje, obnoszą się z nią na różnych paradach równości. Powinniśmy być temu przeciwni właśnie w imię moralności i dobrych obyczajów. Ale teraz przecież tak modnie i na czasie jest mieć tolerancyjne poglądy, czyż nie? Takich jak, ja uważa się właśnie za zacofanych chamów. Trudno, ktoś musi z tym walczyć.

Gay ok

teraz osiem się z Tobą zgodzę :)

To na pewno jest normalne
http://www.youtube.com/watch?v=Qpn63URyrys&feature=related

Osiem popieram twoje posty

macie problem z tym z czym, większośc cywilizowanego świata juz dawno sie uporała.

Robotnica

Nie wszystkie wzorce z "cywilizowanego " świata są dobre :).

To, że w Polsce nie przyjmuje się całego syfu oznacza tylko to, iż Polacy nie downy swój rozum mają :)

ps. Walenie sie przez nich w dupala to ich sprawa. Ja wcale nie musze tego obserwowac na ulicy. Zaden normalny człowiek nie obnaża swojego prywatnego życia na widok świata. Pedały to robią co mówi samo za siebie.

jestescie ludzmi cofnietymi w rozwoju.czytajac wasze wypowiedzi mozna sie nasmiac.co macie do gejow i lesbijek.to normalni ludzie z normalnych rodzin.a tak wogle "Osiem" pedal to nie pedofil.zajrzyj do slownika.ja jestem mezatka i matka ale nie mam problemow z akceptacja innych.a moze wy macie jakies kompleksy na tym punkcie<zreszta na innych tez,widac po waszych wypowiedziach>ze wyrzywacie sie na kims innym.Bużka dzieciaki.IDZCIE SIE LECZYC!!!!

Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.

wyRZywacie

a ty IDŹ PO SŁOWNIK !!!

Przepraszam, a gdzie ja napisałem, że gej i pedofil to to samo? Ktoś nie potrafi czytać ze zrozumieniem, a szkoda, bo tego uczą w podstawówce.
Ja akceptuję, ludzi którzy zachowują swoją orientację dla siebie i nie ma dla mnie znaczenia czy jest homo czy hetero, to jego prywatna sprawa. Nie akceptuję tych, którzy walczą o prawa do adopcji dzieci itp. To nie jest normalne. Gdyby natura akceptowała takie związki, pozwoliła by im na własne potomstwo. Tzw. przez was cywilizowany świat, który "z tą sprawą już dawno się uporał" to totalny upadek jakichkolwiek zasad panujących w społeczeństwie. Ja zdaję sobie sprawę, że to nieuniknione i za 10-15 lat nas też to czeka: otyłe dzieci szturmujące fastoody, cukrzyca, zawały serca w młodym wieku, otępiałość umysłowa i regres edukacyjny. Nikt nie wmówi mi, że akceptacja małżeństw seksualnych i adopcji dzieci przez takie pary przyczynia się do rozwoju cywilizacyjnego. Mass media indoktrynują lud, wpajając ludziom, że to normalne, bo przecież w innych, "bogatszych" krajach dozwolone. Na szczęście jest w Polsce część społeczeństwa, która nie zamierza małpować prawa panującego w upadających, zachodnich krajach. Ludzie, którzy zdają sobie sprawę, że rozwój następuje poprzez ciężką pracę, dyscyplinę, indywidualizm, różnorodność z poszanowaniem praw moralnych, obyczajowych i tradycji. TAK dla wolności i prywatności, NIE dla socjalizmu i szerzenia patologii w społeczeństwie.

Robotnica a Ty z kosmosu nadajesz, że uważasz się za wyższą cywilizację? Jesteś pępkiem świata a twoi rodzice to pewnie fajne panie.Sry, że pojechałem, ale Ty też wszystkich wrzucasz do jednego worka. martuchnam to chyba matka wychowująca bezstresowo, widać, że zetknęłaś się z tym problemem tylko w MTV, bo cool są programy, gdzie jakaś laska wybiera druga połówkie spośród 10 chłopców i dziewczynek, bo nie wie, co woli. Zobaczymy co powiesz, jak jakiś gaysen wpłynie Ci na np. na syna i przerobi go na homo nie wiadomo. Wtedy Cię to zaboli, że masz innego syna lub kogoś Ci z najbliższych. W piwinicach niech robią co chcą, ale nie ma wożenia się ich na ulicach i publicznego zachwalania homoseksualizmu.

Pedał to nie pedofil ,ale podobne zboczenie seksualne jak i zoofilia czy nekrofilia , to wszystko się mieści w jednym zboczonym kręgu dewiantów . Jest to choroba psychiczna którą powinno się leczyć dla dobra zboczeńca jak i ludzi których otacza w szczególności dzieci , które podatne są na zachodnie modne wzorce na czasie ;)

martuchnam ,życzę Ci żeby twoje dziecko nie skończyło tak jak ta "pani" w 3 minucie filmu względem której prawdopodobnie mamy kompleksy :

http://www.youtube.com/watch?v=TGvG7pTZv6U&feature=related

jeśli homo są w Łomzy niech se kopulują w domowych pieleszach, pod swymi różowymi kołderkami....
jak wyjdą na ulicę manifestować swoją "normalność" , to niestety kopa i wypad do Holandii

p.s wbrew pozorom nasze społeczeństwo jest konserwatywne, no i mocherowa straż moralności ciągle czuwa!!!

Ich bin fur Berlin...

@Osiem, mistrz:
nie produkujcie się, nie ma sensu :)

---------------------------------------------------------------------------------------------------

fajne, co

Homoseksualizm nie jest choroba psyhiczna. To strach przed nieznanym daje wam takie wielkie oczy. Owszem, czesc tego spoleczenstwa obnosi sie takim stylem zycia ostentacyjnie. I co z tego?
Jak niektorzy z was lataja z portkami na kolanach to juz dobrze, tak? Hehehe.

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

jankes, to nie nowość tylko obrzydlistwo.

Osiem w pełni się zgadzam z tym o czym piszesz i w pełni podzielam Twoje zdanie. Co do martuchnam, piszesz, że jesteś matką i akceptujesz odmienność płci. Ciekaw jestem czy nadal będziesz taka "tolerancyjna", gdy Twoje dziecko oznajmi Ci, że jest homo??!! Czy wtedy też napiszesz, że nie tylko jesteś matką, żoną i tolerancyjną osobą, ale również, że sama masz dziecko o odmiennej płci?? Dziewczyno zastanów się trochę. Tym bardziej w takiej małej społeczności, jaką jest Łomża, Twoje dziecko zostałoby "zjedzone" za to, że jest homo.

ale wy glupi mjetsescie

gwarantuje ze przynajmniej 75% samcow piszacych na tym forum nie mialoby nic przeciwko temu aby sobie poogladac dwie ladniutkie lesbijki "w akcji", i zaden z nich nie nazwalby ich homo. sam mam przyjaciol o odmiennych upodobaniach seksualnych ( kobiety i mezczyzni ) i sa to tacy sami ludzie jak my. zwykle bardziej zadbani i pomocni innym, ale ciagle tacy sami.

Chłopak + dziewczyna = Normalna rodzina.

I bez różnicy czy pedały czy lesby. Jedno i to samo.

PS. Ogłaszam wszem i wobec - JESTEM HOMOFOBEM!

Piszę poprawnie po polsku

Tylko Łomża ŁKS!!!

D
bo to są debile którzy lezbijki w akcji oglądają
ogólnie zero toleracji dla pedałów, lezbijek, i wszelkiego innego tatałajstwa razem z pedofilami i gwałcicielami.
Mają szczęście że się nie pokazują na ulicach bo by więcej się nie pokazali.

telewizja ma misję promowanie banałów, a świat chce uczyć ludzi tolerancji do pedałów!!! precz z pedałami!!!!!

Według mnie to że ktoś jessy homoseksualistą czy biseksualistą, to jego sprawa..
Nigdy nie oczerniamy nikogo za to że np. lubi inne jedzenia.. ma inne poglądy kulturowe czy religijne, więc i tu powinniśmy to uszanować.
To że ludzię są homo to nie jest ich wina..
Po porstu tacy byli, są i będą i nic tego nie zmieni .
Ja osobiście jak najbardziej jestem za popraciem osob homo i nienawidzę homofobów.
Mam kilku znajomych homoseksualistów i sa oni jescze bardziej uczynni i normalni od zwykłych ludzi :)
Naprawdę ich podziwiam.
I zgadzam się również z wypowiedzią Rbn. :)

Pozdrawiam

n0000000:000::::0:000:?9+?8;99'9/

http://www.youtube.com/watch?v=ZGhsCrJQF4o

http://www.youtube.com/watch?v=uHPyeZzhfbM

tu się zbierają :)

pedały jeba.e jeszcze ich tu brakuje a mało czeczenów w łomzy do lasu gayowe

talk to the hand, because the face isn't listening to you

zostalaw ich w spokoju

w hattriku sie krenca czasem tacy "niepewni"

Wiktor75(at)10g.pl

hahahaha

na Policje Sram Na pedałów szczam :)

...

A ja wam powiem tak: żeby życia zaznać smaczek - raz dziewczynka, raz chłopaczek.

angella

anegllica no i racja :D .

Jest dobrze, ale może być lepiej ;DD

kasacja !!!

koniec z chorą tolerancją! polska dla polaków ziemia dla ziemniaków

tylko papier do dupy...

dla mnie pedofil, zoofil, homo to po prostu jakieś odchylenia od normy. Załóżmy, że dzisiaj wszyscy stają się gejami i lesbijkami, nie minie wiek i nastąpiłby koniec ludzkości. To, że są, byli i będą to jest normalna sprawa. Ale małżeństwa, obnoszenie się po ulicy, adopcje to już jest CHORE.
Z UBIJANIA KAKA I NAWALANIA PATELNI NIC NIE WYJDZIE.

http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html
http://moto.money.pl/ceny-paliw/

Konserwatywna dziennikarka Joanna Najfeld z j,,,,,,,,,,,,a admina

MIAŁA RACJE

http://www.dailymotion.pl/video/k40P8airaP6HgJyCqZ#from=embed

np goszczący na forum kazik1987

Tolerancja tolerancją. Palić skurwysyństwo.

Przychodzi syn do ojca imówi:
-Tato jestem gayem.
Na to ojciec:Tak jesteś geyem?A jesteś znanym aktorem?
-Nie
Jesteś multimilionerem albo celebryto?
-Nie
Twój przydupas jest milinerem,celebrytą lub znanym aktorem?
-Nie tato.
To zrozum synku źe ty nie gey, ty zwykły pedał jesteś

Czy określenie ch... im w du.....pe, jest jest dla nich obraźliwe?]
Buchachacha

wypowiedz gaya Tomasz Jacyków : "Nienawidzę pedałów! Tylko ich rucham!"

Jestem bardzo nietypowym gejem, ponieważ nienawidzę pedałów - chwali się Tomek. I w ogóle nie utrzymuję kontaktów ze środowiskiem homoseksualnym, traktuję je wyłącznie instrumentalnie - to znaczy wchodzę w nie wtedy, kiedy chcę się wyruchać. I tylko i wyłącznie. Natomiast nie przyjaźnię się z gejami, nie chodzę na imprezy gejowskie. Jestem absolutnie niezależną jednostką aspołeczną.

To jakiś obłęd!!! Z kąt to ty przeczytałeś??? Masakra i jakieś bujdy!!! Znam wszystkie plotki na ten temat i wypowiedzi sł gwiazd!!!!

Haha a co myślisz z nieba to wziąłem.Zapodaje linka .

Jak taka oczytana jesteś powiedz mi co się dzieje u Dave Gahan-a

http://www.pudelek.pl/artykul/10391/jacykow_nienawidze_pedalow_tylko_ich_rucham/

Może nieć raka jeli i nic pewnego czy przyjadą na koncert do Polski.spoko

spoko ale to nic nowego

2Olat jestem w FC jesteś taka do przodu nie masz pojęcia co to synth-pop DnB i już nie będę tu wyliczał. na starego chcesz na zagiąć parol :)

hehe zal ale spoko sa osoby które mogą sie zająć twoim problemem to nic wstydliwego

Wygląd lakieru luz w środku nic na agrafkach się nie trzyma. Tylko nie wiem czy botox w usta wszczynać czy może korekta nosa zrobić:)

Tyle gadania i dalej nie wiem gdzie spotykają się łomżyńscy geje. Powiedzie proszę jestem taki samotny.

zajrzyj do kurii,albo do seminarium przy "małym kościółku",na placu przy biedronce też kumulują się sami chłopcy(choć innej narodowości)

nie mogę powiedzieć,że nie wiem
ale wiem,że powiedzieć nie mogę

Jeśli chodzi o ten temat to nie rozumiem i nie chcę zrozumieć jak baba z babą może i chłop z chłopem dla mnie to nie normalne!

Nie znasz mnie tak naprawdę,ale nie martw się.
Wszystkiego dowiesz się od ludzi którzy nawet ze mną nie rozmawiali.

Jak dorośniesz to zrozumiesz :):)

laur1111xx
to jest nienormalne dla wszystkich ludzi normalnych.(za normę uznaje się ogół)
ale niechby se gdzieś istnieli skoro już muszą...wolałbym tylko,coby sami ze sobą...

nie mogę powiedzieć,że nie wiem
ale wiem,że powiedzieć nie mogę

Po latach i dalej nie wiem gdzie się spotykają

Po latach..... Miło spotkać/czytać szachmat:-)

czyli juz jest was dwoje

Może kogoś zainteresuje ciekawy film z Seanem Pennem, który doskonale wcielił się w rolę geja http://www.imdb.com/title/tt1013753/?ref_=nm_flmg_act_8.
Polecam

jednak ten temat ma swoje wzięcie.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org