Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
List gończy za nożownikiem |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: List gończy za nożownikiem |
Chociaż wiedzą jak wygląda? i jak ich rozrużnią? angella
|
|
po wechu dojda ahahah
|
|
Polska powinna jeszcze bardziej ich wspierać żeby nie musieli chodzić z nożami, mamy 21 wiek, są pistolety, karabiny itd. Złapią go i co? 17 osobowa rodzina zostanie bez ojca? Ksenofobia i nacjonalizm. Ot co.
|
|
Uważam, że wysyłanie listu gończego jest RASISTOWSKIE ! Czemu Fundacja Ocalenie nie reaguje?! Trzeba wystosować apel i zadzwonić po telewizję! Niech ABW sprawdzi naszą komendę i domy zaatakowanych Polaków (to Polacy zaatakowali, on tylko machnął nie chcący nożem). Polska BEZ POLAKÓW !
|
|
no prosze Cie jesli musimy ich utrzymywać z naszych podatków, z naszej opieki społecnek na która nasie mieszkancy nie mogą liczyc... to mozna powiedziec ze jestem rasistą Nie bronie im tu przebywać ale nie powinni byc traktowani lepiej od naszych mieszkańców.. cała ta fundacja to paranoja jakaś... Moze utworzyć fundacje pomocy łomżyniakom Nie wiem jak inni ale ja nie mam zamiaru kiedykolwiek się z nimi integrować... Ja na państwo liczyc nie moge wiec czuje sie prawie jak \"inny\" w swoim kraju
|
|
jak jest list gończy to czemu do p8blicznej wiadomości nie podano zdjęcia. Wszak jak się ściga kogoś publicznie to trzeba wskazać jak on wygląda bo po nazwisku to kto go rozpozna . Śmiechu to wszystko warte.
|
|
No jak Ty to sobie wyobrażasz? Jeszcze by ludzie rozpoznali i byłby wstyd. I by komendę sądzili za dyskryminację narodowościową. Je n'sais pas ou je vais, oh ca je l'ai jamais bien su. Mais si jamais je le savais, je crois bien que je n'irais plus...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |