wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
List gończy za nożownikiem

Coś podobnego. Przecież to taki miłujący spokój naród.
http://4lomza.pl/index.php?wiad=36248

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: List gończy za nożownikiem

Chociaż wiedzą jak wygląda? i jak ich rozrużnią?

angella

po wechu dojda ahahah

Polska powinna jeszcze bardziej ich wspierać żeby nie musieli chodzić z nożami, mamy 21 wiek, są pistolety, karabiny itd. Złapią go i co? 17 osobowa rodzina zostanie bez ojca? Ksenofobia i nacjonalizm. Ot co.

Uważam, że wysyłanie listu gończego jest RASISTOWSKIE ! Czemu Fundacja Ocalenie nie reaguje?! Trzeba wystosować apel i zadzwonić po telewizję! Niech ABW sprawdzi naszą komendę i domy zaatakowanych Polaków (to Polacy zaatakowali, on tylko machnął nie chcący nożem). Polska BEZ POLAKÓW !

no prosze Cie jesli musimy ich utrzymywać z naszych podatków, z naszej opieki społecnek na która nasie mieszkancy nie mogą liczyc... to mozna powiedziec ze jestem rasistą

Nie bronie im tu przebywać ale nie powinni byc traktowani lepiej od naszych mieszkańców.. cała ta fundacja to paranoja jakaś... Moze utworzyć fundacje pomocy łomżyniakom

Nie wiem jak inni ale ja nie mam zamiaru kiedykolwiek się z nimi integrować... Ja na państwo liczyc nie moge wiec czuje sie prawie jak \"inny\" w swoim kraju

jak jest list gończy to czemu do p8blicznej wiadomości nie podano zdjęcia. Wszak jak się ściga kogoś publicznie to trzeba wskazać jak on wygląda bo po nazwisku to kto go rozpozna . Śmiechu to wszystko warte.

No jak Ty to sobie wyobrażasz? Jeszcze by ludzie rozpoznali i byłby wstyd. I by komendę sądzili za dyskryminację narodowościową.

Je n'sais pas ou je vais, oh ca je l'ai jamais bien su. Mais si jamais je le savais, je crois bien que je n'irais plus...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org