Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Catering dietetyczny |
Jakie w Łomży są firmy cateringowe z tzw. dietą pudełkową??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Catering dietetyczny |
no są np, w podgurzu pan Rytel
|
|
Fajna sprawa, tylko strasznie droga.
|
|
polecam, mega fajna sprawa te cateringi ;)
|
|
Ja przeszłam na catering dietetyczny w Nice To Fit You i schudłam. Dostaję pięć pełnowartościowych posiłków, na dodatek mogę sobie je wybrać w aplikacji mobilnej. To bezkonkurencyjna możliwość.
|
|
Czyli nie musisz brać gotowej diety i jadłospisu, tylko sama wybierasz, co lubisz? Brzmi jak coś dla mnie, próbowałam wczesniej innego cateringu, ale niestety nie wszystko mi smakowało, a opcji zmiany na coś innego nie było pozdrawiam :)
|
|
Przecież Rytel to ubojnia trzody, hehehe
|
|
Od wielu miesięcy korzystam z cateringu dietetycznego https://bodychief.pl/dieta-pudelkowa/lysomice , ponieważ oferują dietę dopasowaną idealnie do moich potrzeb. Moim zdaniem mają najwyższą jakość w rozsądnej cenie.
|
|
Atrakcyjną ofertę cateringu dietetycznego znajdziecie zaglądając do https://www.zdrowycatering.pl/tani-catering-dietetyczny/krakow/ Bogata oferta jaką dysponują obejmuje takie diety jak dieta standard, sport, odchudzająca, vege, z niskim IG, bez glutenu i laktozy, keto, dla seniora, na zimno oraz detoks sokowy. Pozytywnie zaskoczą Was również ich fit słodkości. Dodatkowo ich dietetyk telefonicznie lub przez internet pomoże Wam wybrać najlepszą wersję diety dla Was. Wystarczy zajrzeć na ich stronę złożyć zamówienie które dowiozą do wybranego przez Was miejsca i cieszyć się smacznymi i wartościowymi posiłkami.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |