Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wybór cyfrówki |
Witam wszystkich, potrzebuję małej porady:) Zamierzam kupić sobie jakiś aparat, myślałam o jakiejś starszej, używanej lustrzance, ale stwierdziłam, że chyba jednak wybiorę jakiegoś kompakta. Nie znam się na aparatach, wątpię, żebym wykorzystywała wszystkie możliwości lustrzanki, poza tym odstrasza mnie trochę jej wielkość, a zdjęcia będę wykonywała raczej amatorsko, na wyjazdach itp. Przeglądałam sklepy i w oczy rzuciły mi się: CANON PowerShot SX170 IS SAMSUNG WB110 FUJIFILM S2980 BenQ DSC-GH650 Fujifilm FinePix S4300 Fujifilm FinePix S2995 Canon PowerShot SX160 IS FUJIFILM SL260 Co o nich myślicie? Polecilibyście któryś z nich? Ewentualnie jaki inny z tych moglibyście polecić http://www.saturn.pl/poznan-city-center/foto-i-kamery_aparaty-cyfrowe Niechciałbym na zakup przeznaczyć więcej niż 1400 zł, no chyba że za drobną dopłatą wiązałaby się znacznie lepszym sprzętem, to jestem w stanie trochę dołożyć.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wybór cyfrówki |
Nie dawno doradzałem w zakupie kompakta i wybór padł na samsunga w tej chwili nie pamietam jego symbolu ale posiada dośc dobą matrycę bardzo dobry obiektyw tzn. jasny i b.ddobry zoom bo aż x 21 Aparat spisuje się bardzo dobrze i zdjęcia wykonywane noca sa super. Cena oscylowała w granicach Twoich mozliwości. Symbol podam jeśli bedziesz zainteresowana.
|
|
Re: Wybór cyfrówki |
Z wymienionej listy mogę polecić Canon PowerShot SX160 IS. .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |